Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Ponències de futbol sala per a obtenir el Certificat d’Actualització i Reciclatge
| 13/11/2023
Diumenge 19 de novembre, a l’Hospitalet de l’Infant, els seleccionadors catalans de futbol sala duran a terme unes ponències que servirà de 5 hores de formació contínua per a obtenir el Certificat d’Actualització i Reciclatge.

Certificat obligatori per a tothom.  La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol durà a terme unes ponències per mitjà dels seleccionadors catalans de futbol sala aquest diumenge, 19 de novembre, a l’Hospitalet de l’Infant. Unes ponències dins del marc de la formació contínua i que servirà per a obtenir el Certificat d’Actualització i Reciclatge.

Certificat d’Actualització i Reciclatge

Aquest certificat és un dels requisits establerts per l'RFEF per a disposar de llicència d’entrenador i entrenadora a partir de la temporada 2025-2026. Tots els entrenadors i tècnics hauran d’acreditar 15 hores totals de formació continuada cada tres anys. Tots aquells que ho desitgin i compleixin amb els requisits establerts, podran inscriure's com a re-avaluadors des de la plataforma de formació de l'RFEF.

Per tal de sol·licitar el Certificat d’Actualització i Reciclatge, es requereixen 15 hores de formació continua a través de l’assistència a les jornades o cursos d’actualització i reciclatge que organitzi l’Escola d’Entrenadors/Comitè Tècnic d’Entrenadors cada tres anys. Aquests cursos tenen la finalitat d’actualitzar la competència com a entrenadors.

En les especialitats de Futbol Sala, Futbol Platja i de porters, l’entrenador podrà triar entre fer 10 hores de la modalitat i 5 hores d’especialitat o fer directament les 15 hores específiques de l’especialitat.

Diumenge, 19 de novembre de 2023, a l'Hospitalet de l'Infant, 5 hores de formació

Aquest diumenge, 19 de novembre, de 10.00 hores a 13.15 hores, en format teòric a la Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere de l’Hospitalet de l’Infant; i de 15.00 hores a 17.00 hores, al Pavelló Municipal de l'Hospitalet de l'Infant, el responsable i secretari tècnic de l’Àrea Esportiva i de Seleccions Catalanes de futbol, Jordi Barrero, i els seleccionadors catalans de futbol sala, Laia Fernández i Rubén Jaén, duran a terme les ponències sobre el model de joc de les Seleccions Catalanes de futbol sala, així com crear el model de joc i buscar el perfil de jugadors i jugadores per a les Seleccions Catalanes de futbol sala.

PONÈNCIES SELECCIONADORS CATALANS DE FUTBOL SALA
HORES LLOC PONENTS
Diumenge, 19 de novembre de 2023
  • 10.00 a 13.15 hores
  • 15.00 a 17.00 hores
  • Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere
  • Pavelló Municipal 
  • Jordi Barrero
  • Laia Fernández
  • Rubén Jaén

Les inscripcions són totalment gratuïtes i per apuntar-se a la formació contínua, cal fer-ho fent clic AQUÍ o a través del següent enllaç:

APUNTAR-SE A LA FORMACIÓ CONTÍNUA AQUÍ

Tota la informació sobre les formacions del Comitè Tècnic d'Entrenadors i de l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala està disponible a través del seu apartat específic de la pàgina web federativa, al qual s'hi pot accedir clicant directament AQUÍ.