Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Obertes les inscripcions pel curs d'especialització en entrenament de porters de futbol
| 25/05/2023
La modalitat del curs és semipresencial i s'impartirà del 3 al 15 de juliol, amb un total de 10 sessions.

La Federació Catalana de Futbol, juntament amb la RFEF, ofereixen el Curs Federatiu d’Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Nacional C amb l'objectiu de proporcionar als alumnes la formació que garanteixi els coneixements i habilitats necessàries que els permetin desenvolupar la seva tasca com a especialistes en entrenament de porters.

La nova convocatòria per al curs, amb les inscripcions obertes, és del 3 al 15 de juliol, amb un total de 10 sessions en modalitat semipresencial. L'horari de classes serà de 9.30h a 13.30h.  

La càrrega lectiva del curs és la següent:

DISTRIBUCIÓ DE LA CÀRREGA LECTIVA SESSIONS
Total 10
Classe teòrica virtual (vídeoconferència) 5
Classe pràctica al camp de futbol 4
Examen pràctic al camp de futbol 1

Les categories on es podrà entrenar amb aquesta titulació són les següents: Prebenjamí, Benjamí, Infantil, Cadet, Juvenil Territorial, Juvenil Nacional, Juvenil Divisió d’Honor, Sènior d’àmbit autonòmic i Tercera Divisió Nacional.

Consulta tota la informació del curs fent clic AQUÍ

Cal ressaltar que el curs es podrà fer en simultani amb el UEFA C, però no podrà obtenir el diploma d’especialista en entrenament de porters sense estar amb possessió del Diploma i llicència UEFA C.