Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Matrícula oberta per a realitzar el curs d'especialització en futbol femení
| 04/04/2023
L’objectiu del curs, integrat per set mòduls, és incidir en les particularitats d’entrenar un equip de futbol femení.

El curs d'entrenador especialista en futbol femení és un curs online adreçat a tots aquells entrenadors i entrenadores que vulguin conèixer les principals particularitats d'entrenar un equip de futbol femení. L’objectiu és exposar les diferències entre els homes i les dones futbolistes, i incidir en les particularitats de la dona futbolista amb la finalitat de conèixer les seves característiques i saber com condicionen aquests factors al joc. D’aquesta manera, els alumnes tindran més eines i coneixements per ajustar els paràmetres d'entrenament de manera que podran aconseguir una major optimització del temps de treball i, en conseqüència, un major rendiment.

El curs, format per 7 mòduls i amb un preu de 200 euros, s’impartirà del 8 de juny al 10 de setembre de 2023. Els alumnes disposaran d’una tutorització i gestió online, a través de la qual podrà fer arribar dubtes i consultes a un professor assignat via online de manera regular. L'alumne rebrà la clau personal per accedir al campus virtual des d'on podrà descarregar-se apunts, vídeos, exercicis i articles demostratius dels continguts estudiats.

L'avaluació consistirà a resoldre una activitat de cada un dels mòduls, en la qual es valorarà la comprensió dels continguts i la seva aplicació pràctica. Un cop finalitzats els mòduls, l'alumne haurà d'entregar una activitat final a escollir entre tres temes. Si la situació sanitària actual ho permet, es duran a terme dues jornades presencials durant el mes de maig, en les quals l'alumne realitzarà un entrenament amb un equip femení.

Per a més informació feu clic AQUÍ.