Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
La motivació en el futbol i la influència del missatge durant la competició
| 15/12/2022
L’Escola d’Entrenadors de l’FCF realitza un monogràfic sobre com utilitzar la motivació en els partits i entrenaments, i els objectius que es pretenen aconseguir.

El ponent del monogràfic ‘La motivació en el futbol. La influència durant la competició’, Javier Gómez, ha parlat de la comunicació que ha d’haver entre jugador/a i entrenador/a, com s’ha d’orientar la motivació, les estratègies a seguir abans d’un partit, com establir objectius i rutines individuals i col·lectives, així com facilitar recursos per mantenir la motivació en els entrenaments, entre d’altres aspectes.

Els objectius d’aquest curs són:

  • Dotar a l’entrenador de pautes i rutines de feina a l’hora de motivar els/les jugadors/es.
  • Dissenyar recursos per a mantenir la motivació.
  • Com utilitzar la motivació: estratègies abans d’un partit.
  • Establir objectius i rutines tant individuals com col·lectives.
  • Com enfocar la xerrada prèvia, durant i post partit.

Javier Gómez és professor de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF, entrenador Nacional UEFA PRO i amb experiència de més de 20 anys com a entrenador de futbol en diversos clubs de Catalunya, i amb més de 200 partits dirigits a Primera Catalana.

Per consultar tota la oferta formativa es pot fer clic AQUÍ.