Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Jornades d'Actualització i Reciclatge pels entrenadors de futbol sala
| 06/03/2024
Caldes de Montbui, Girona, Lleida, Amposta i Olesa de Montserrat, acolliran diferents ponències dels seleccionadors catalans de futbol sala que serviran de 5 hores de formació continua per a obtenir el Certificat d’Actualització i Reciclatge.

Certificat obligatori per a tothom. La Lliga Catalana de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol durà a terme unes ponències per mitjà dels seleccionadors catalans de futbol sala fins al final de la temporada. Unes ponències dins del marc de la formació contínua i que servirà per a obtenir el Certificat d’Actualització i Reciclatge. A continuació, es detallen les seus i els dies que es durant a terme les ponències dels seleccionadors catalans de futbol sala: 

PONÈNCIES DE FORMACIÓ CONTÍNUA
SEUS ADREÇA DIES
Caldes de Montbui Centre La Font dels Enamorats Diumenge, 7 d'abril de 2024
Girona Seu Delegació de l'FCF Diumenge, 28 d'abril de 2024
Lleida Seu Delegació de l'FCF Diumenge, 5 de maig de 2024
Amposta Centre de Tecnificació de Terres de l'Ebre Diumenge, 26 de maig de 2024
Olesa de Montserrat Pavelló Mpal. Salvador Boada Diumenge, 2 de juny de 2024

Certificat d’Actualització i Reciclatge

Aquest certificat és un dels requisits establerts per l'RFEF per a disposar de llicència d’entrenador i entrenadora a partir de la temporada 2025-2026. Tots els entrenadors i tècnics hauran d’acreditar 15 hores totals de formació continuada cada tres anys. Tots aquells que ho desitgin i compleixin amb els requisits establerts, podran inscriure's com a re-avaluadors des de la plataforma de formació de l'RFEF.

Per tal de sol·licitar el Certificat d’Actualització i Reciclatge, es requereixen 15 hores de formació continua a través de l’assistència a les jornades o cursos d’actualització i reciclatge que organitzi l’Escola d’Entrenadors/Comitè Tècnic d’Entrenadors cada tres anys. Aquests cursos tenen la finalitat d’actualitzar la competència com a entrenadors.

En les especialitats de Futbol Sala, Futbol Platja i de porters, l’entrenador podrà triar entre fer 10 hores de la modalitat i 5 hores d’especialitat o fer directament les 15 hores específiques de l’especialitat.

Les inscripcions són totalment gratuïtes i per apuntar-se a la formació contínua, cal fer-ho seguint les pautes de les informacions següents.

Ponències de luxe a través dels seleccionadors catalans de futbol sala

Les ponències aniran a càrrec dels seleccionadors catalans de futbol sala en unes sessions dinàmiques amb diferents seleccionadors que participaran en cada ponència. Per a conèixer tota la informació i per apuntar-se a la formació, detallada per seu, fes CLIC en els següents enllaços:

INFORMACIÓ DE LES PONÈNCIES
SEU INFORMACIÓ
Caldes de Montbui AQUÍ
Girona AQUÍ
Lleida AQUÍ
Amposta AQUÍ
Olesa de Montserrat AQUÍ

Tota la informació sobre les formacions del Comitè Tècnic d'Entrenadors i de l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala està disponible a través del seu apartat específic de la pàgina web federativa, al qual s'hi pot accedir clicant directament AQUÍ.