Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Cursos d'Entrenador de futbol sala Nacional C en 11 seus diferents
| 11/07/2023
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per a 11 cursos més d’Entrenadors de Futbol Sala Nacional C en format semipresencial.

Més oferta formativa arreu del territori català. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF augmenta l’oferta formativa pels entrenadors de futbol sala amb l’obertura d’inscripcions en 11 seus diferents pels Cursos d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, en format semipresencial. Un curs en què els alumnes interessats ja es poden matricular.

Després de l’obertura del Curs d’Entrenador Nacional C a Collbató, el passat 28 de juny i que començarà al setembre, l’Escola d’Entrenadors habilita més oferta formativa, que començarà al novembre, perquè els alumnes puguin gestionar ja les seves llicències d’entrenadors sala en pràctiques per a la temporada 2023-2024.

Per a consultar tota la informació sobre els Cursos d’Entrenador Nacional C de futbol sala, fes clic AQUÍ.

INFORMACIÓ CURSOS ENTRENADOR NACIONAL C AQUÍ

A continuació, s’adjunten les Bases de la convocatòria:

BASES DE LA CONVOCATÒRIA D’ENTRENADOR NACIONAL C AQUÍ

A continuació, s’especifiquen les seus dels cursos semipresencials, amb les dates de classes presencials i les agendes de cada seu:

CURSOS D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C
SEU CLASSES PRESENCIALS AGENDA
Cornellà del Llobregat Del 17 de novembre al 15 de desembre AQUÍ
Mataró Del 24 de novembre al 12 de gener AQUÍ
Sabadell De l'1 de desembre al 12 de gener AQUÍ
Barcelona Del 22 de desembre al 26 de gener AQUÍ
Manresa Del 18 de gener al 8 de febrer AQUÍ
Martorell Del 19 de gener al 9 de febrer AQUÍ
Barcelona Del 2 al 23 de febrer AQUÍ
Amposta Del 26 de novembre al 14 de gener AQUÍ
Tarragona Del 10 al 31 de gener AQUÍ
Girona Del 15 de desembre al 19 de gener AQUÍ
Lleida Del 16 de gener al 6 de febrer AQUÍ

Si estàs interessat a apuntar-te al Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, has de seguir els següents passos:

PASSOS PER APUNTAR-SE AL CURS

1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF 

AQUÍ

2. Inscripció al curs a l’Escola Nacional Entrenadors de l’RFEF: 

CURSOS ENTRENADOR TERRITORIAL > Catalunya > CURSO FEDERATIVO DE ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C SEMI PRESENCIAL  > + INFORMACIÓN  > PRE-INSCRIPCIÓN

AQUÍ

Si l’interessat vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS AQUÍ

IMPRESCINDIBLE!

És OBLIGATORI que els alumnes, mitjançant el club escollit, tinguin tramitada la llicència federativa d’ENTRENADOR SALA EN PRÀCTIQUES per a desenvolupar l’ABR (pràctiques del curs).

El alumnes, un cop liquidada la matricula del curs, podran descarregar-se a la mateixa plataforma del curs un certificat ‘CURSANDO’ amb què podran gestionar la seva afiliació al Comitè Tècnic d’Entrenador en categoria MORATÒRIA ENTRENADOR NACIONAL C FS.

La data màxima per fer la matrícula del curs és el diumenge, 5 de novembre de 2023.

DATA MÀXIM PER MATRICULAR-SE Diumenge, 5 de novembre de 2023

A més, el divendres 10 de novembre, a les 18.00 hores, es durà a terme una classe online de presentació del curs per a resoldre tots els dubtes.

CLASSE ONLINE PRESENTACIÓ DEL CURS Divendres, 10 de novembre de 2023

Per a qualsevol dubte sobre la matrícula del curs, pots enviar un correu a escolafutsal@fcf.cat o trucar a 932652477 - ext. 2058

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.