Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Convocatòria oberta pels Cursos d’Entrenador de futbol sala Nacional C semipresencial
| 06/09/2022
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria a diferents seus els Cursos d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor FS), en format semipresencial.

Primers cursos de la temporada 2022-2023. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF inicia l’oferta formativa de la vigent temporada amb l’obertura d’inscripcions en 12 seus diferents pels Cursos d’Entrenador de Futbol Sala Nacional nº 6, en format semipresencial. Un curs en què els alumnes interessats ja es poden matricular.

L'Escola d'Entrenadors de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l'FCF habilita aquest curs amb més de tres mesos d'antel·lació perquè els alumnes puguin gestionar les seves llicències d'entrenadors sala en pràctiques per a la temporada 2022/2023.  

Les seus on es podrà cursar la part presencial són Barcelona, Sabadell, Cornellà de Llobregat, Mataró, Vic, Manresa, Martorell, Girona, Tarragona, Amposta i Lleida.

Poden consultar les AGENDES dels cursos fent clic AQUÍ. 

AGENDES DELS CURSOS AQUÍ

Si estàs interessat a apuntar-te al Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C nº 6, has de seguir els següents passos:

PASSOS PER APUNTAR-SE AL CURS
1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF  AQUÍ

2. Inscripció al curs a l’Escola Nacional Entrenadors de l’RFEF: 

CURSOS ENTRENADOR TERRITORIAL > Catalunya > CURSO FEDERATIVO DE ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C SEMI PRESENCIAL Nº 6  > + INFORMACIÓN  > PRE-INSCRIPCIÓN

AQUÍ

Si l’interessat vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS AQUÍ

La data màxima per fer la matrícula del curs és el diumenge, 11 de desembre de 2022.

DATA MÀXIM PER MATRICULAR-SE Diumenge, 11 de desembre de 2022

Per a qualsevol dubte sobre la matrícula del curs, pots enviar un correu a escolafutsal@fcf.cat o trucar a 932652477 - ext. 2058. 

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.