Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Convocatòria oberta pel Curs d’Entrenador de futbol sala Nacional C semipresencial
| 28/06/2023
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor FS), que començarà el setembre.

Primer curs de la temporada 2023-2024. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF inicia l’oferta formativa de la temporada vinent amb l’obertura d’inscripcions per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, en format semipresencial. Un curs en què els alumnes interessats ja es poden matricular.

L'Escola d'Entrenadors de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l'FCF habilita aquest curs amb mesos d'antel·lació perquè els alumnes puguin gestionar les seves llicències d'entrenadors sala en pràctiques per a la temporada 2023/2024.  

Per a consultar tota la informació del Curs d’Entrenador Nacional C de futbol sala, fes clic AQUÍ.

INFORMACIÓ CURS ENTRENADOR NACIONAL C AQUÍ

A continuació, s'adjunten les Bases de la convocatòria:

BASES DE LA CONVOCATÒRIA D'ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C AQUÍ

El curs serà en format semipresencial, tot i que les classes presencials tindran lloc el 4, 5, 6 i 7 de setembre de 2023 a Collbató. A partir d’aquest moment, les classes seran online.

CURS D’ENTRENADOR NACIONAL C DE FUTBOL SALA
INICI DEL CURS:
  • 4 de setembre de 2023
CLASSES PRESENCIALS:
  • 4 de setembre de 2023
  • 5 de setembre de 2023
  • 6 de setembre de 2023
  • 7 de setembre de 2023
SEU PRESENCIAL:
  • Collbató

Per a consultar l’AGENDA del curs, fes clic AQUÍ

AGENDA DELS CURS AQUÍ

Si estàs interessat a apuntar-te al Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, has de seguir els següents passos:

PASSOS PER APUNTAR-SE AL CURS
1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF  AQUÍ

2. Inscripció al curs a l’Escola Nacional Entrenadors de l’RFEF: 

CURSOS ENTRENADOR TERRITORIAL > Catalunya > CURSO FEDERATIVO DE ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C SEMI PRESENCIAL > + INFORMACIÓN  > PRE-INSCRIPCIÓN

AQUÍ

Si l’interessat vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS AQUÍ

La data màxima per fer la matrícula del curs és el divendres, 1 de setembre de 2023.

DATA MÀXIM PER MATRICULAR-SE Divendres, 1 de setembre de 2023

Per a qualsevol dubte sobre la matrícula del curs, pots enviar un correu a escolafutsal@fcf.cat o trucar a 932652477 - ext. 2058. 

L'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala publicarà, en els propers dies, la totalitat dels cursos que oferirà durant la temporada 2023-2024, així com les agendes corresponents als Cursos d'Entrenadors de Futbol Sala Nacional B.

Tota l'oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.