Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Convocatòria oberta d’una nova seu del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C semipresencial
| 30/03/2023
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per a un Curs d’Entrenador Nacional C (Monitor FS), semipresencial, a L'Hospitalet de Llobregat.

L’Hospitalet de Llobregat, nova seu. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF obre convocatòria per a un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor FS), en format semipresencial, a L'Hospitalet de Llobregat. Un curs en què els alumnes interessats ja es poden matricular.

Les classes presencials del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C començaran el 19 de maig de 2023, amb seu al Poliesportiu Municipal Gornal de L’Hospitalet de Llobregat, i els alumnes hauran de tramitar l’ABR (Pràctiques del curs) per a poder finalitzar-lo. És obligatori que els alumnes, mitjançant el club que vulguin, tinguin tramitada la llicència federativa d’Entrenador Sala (Titular 1r o Auxiliar 2n) en pràctiques. Un cop els alumnes hagin liquidat la matrícula del curs, podran descarregar a la mateixa plataforma del curs un certificat “CURSANDO” amb el que podran gestionar la seva afiliació al Comitè Tècnic d’Entrenadors (CTE) en categoria de MORATÒRIA ENTRENADOR NACIONAL C FS.

CURS D’ENTRENADOR FS NACIONAL C
SEU:
  • L'Hospitalet de Llobregat
CLASSES PRESENCIALS:
  • Divendres, 19 de maig de 2023
  • Divendres, 26 de maig de 2023
  • Divendres, 2 de juny de 2023
  • Divendres, 9 de juny de 2023
OBLIGATORI: 
  • ABR: Pràctiques del curs

Per a consultar l’agenda del curs, pots fer clic AQUÍ.

AGENDA DEL CURS AQUÍ

Si estàs interessat/da a apuntar-te al Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C a L’Hospitalet de Llobregat, has de seguir els següents passos:

PASSOS PER APUNTAR-SE AL CURS
1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF  AQUÍ

2. Inscripció al curs a l’Escola Nacional Entrenadors de l’RFEF: 

CURSOS ENTRENADOR TERRITORIAL > Catalunya > CURSO FEDERATIVO DE ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C L'HOSPITALET DE LLOBREGAT  > + INFORMACIÓN  > PRE-INSCRIPCIÓN

AQUÍ

Si l’interessat vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS AQUÍ

La data màxima per fer la matrícula del curs és el dilluns, 15 de maig de 2023. 

DATA MÀXIM PER MATRICULAR-SE Dilluns, 15 de maig de 2023

Per a qualsevol dubte sobre la matrícula del curs, pots enviar un correu a escolafutsal@fcf.cat o trucar a 932652477 - ext. 2058. 

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.