Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURS D’ENTRENADOR ESPECIALISTA EN FUTBOL PLATJA – NACIONAL B SEMIPRESENCIAL
Futbol | Online
Preu 350€

CURS 2021-2022

 

El curs d’Entrenador Especialista en Futbol Platja es dura a terme en la modalitat semipresencial i a través de la plataforma de formació de la RFEF.

 

CALENDARI

 

CURS D’ENTRENADOR ESPECIALISTA EN FUTBOL PLATJA – NACIONAL B

SEMIPRESENCIAL

(CONVOCATÒRIA RFEF)

Inici: 11 DE FEBRER DE 2022

Fi de curs: 15 D'ABRIL DE 2022

 

 


Titulacions amb les que es pot accedir al curs:

  • Diploma federatiu d’entrenador federatiu de futbol UEFA C o de futbol sala Nacional C. Els candidats amb titulació de Monitor de Futbol o Futbol Sala de la RFEF, poden obtenir l’acreditació de competències.
  • Diploma d’entrenador de futbol o Futbol Sala de Nivell 1, Bàsic o UEFA B.
  • Diploma d’entrenador de futbol o Futbol Sala Nivell 2, Avançat o UEFA A.
  • Diploma d’entrenador de futbol o Futbol Sala Nivell 3, Professional o UEFA PRO.

 

* El curs es podrà fer en simultani amb el UEFA C, però no podrà obtenir el diploma d’especialista en entrenament de porters sense estar amb possessió del Diploma i llicència UEFA C.

 

 

En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.

 
Preu 350€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.