Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURS FEDERATIU D’ESPECIALISTA EN ENTRENAMENT DE PORTERS DE FUTBOL – NACIONAL C
Futbol | Online
Preu 350€

CURS 2022-2023

 

El curs d’Especialista en Entrenament de Porters es durà a terme en la modalitat semipresencial, on l’alumne cursarà classes virtuals i presencials:

  • Classe teòrica virtual (videoconferència): 5 sessions
  • Classe pràctica al camp de futbol: 4 sessions
  • Examen pràctic al camp de futbol: 1 sessió

 

CALENDARI

 

CURS D’ESPECIALISTA EN ENTRENAMENT DE PORTERS DE FUTBOL – NACIONAL C

De dilluns a divendres, de 9:30 a 13:30h

(CONVOCATÒRIA RFEF)

Inici: 03/07/2023

Fi de classe teòrica/pràctica: 15/07/2023

 

 


Categories on es podrá entrenar amb aquesta titulació: Prebenjamí, Benjamí, Infantil, Cadet, Juvenil Territorial, Juvenil Nacional, Juvenil Divisió d’Honor, Sènior d’àmbit autonòmic i Tercera Divisió Nacional.

 

* El curs es podrà fer en simultani amb el UEFA C, però no podrà obtenir el diploma d’especialista en entrenament de porters sense estar amb possessió del Diploma i llicència UEFA C.

 

 

En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.

 
Preu 350€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.