Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
ACREDITACIÓ COMPETÈNCIES MONITOR FUTBOL SALA
Futbol Sala
ACREDITACIÓ COMPETÈNCIES MONITOR FS a ENTRENADOR FUTBOL SALA NACIONAL C
Preu 25€

TEMPORADA 2021-2022

 

PROCÉS D'ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES

Exclusivament per candidats en possessió de la titulació federativa de Monitor de Futbol Sala que vulguin obtenir el nou diploma i credencial d'Entrenador de Futbol Sala Nacional C.

AQUEST PROCÉS D'ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES DE LA TITULACIÓ DE MONITOR SALA a ENTRENADOR FUTBOL SALA NACIONAL C SERÀ REQUISIT IMPRESCINDIBLE PER A TOTS AQUELLS ALUMNES QUE VULGUIN CONTINUAR LA SEVA FORMACIÓ FEDERATIVA AMB EL CURS ENTRENADOR FUTBOL SALA NACIONAL B  (NIVELL 1)

 

FULL INFORMATIU RFEF - ACREDITACIÓ COMPETÈNCIES ENTRENADORS FUTBOL SALA NACIONAL C

 

PROCÉS DE SOL·LICITUD

Els interessats hauran d'accedir al web habilitat a tal efecte per la RFEF (entrar l'enllaç) i triar l'opció PROCESO SOLICITUD LICENCIA ENTRENADOR > FUTSAL > PROCESO SOLICITUD DIPLOMA & CREDENCIAL NACIONAL C FUTBOL SALA > + INFORMACIÓN i seguir els passos indicats a les BASES DEL CURSO.

 

REQUISITS D'ACCÉS

A continuació es detallen els requitis d'accés exigits per sol·licitar l'acreditació de competències:

REQUISITS D'ACCÉS
1. Estar en possessió del diploma o certificat de MONITOR DE FUTBOL SALA
2. Certificat d'Estudis d'Ensenyament Secundari Obligatori (ESO) o títol d'Educació Obligatòria vigent, segons el pla d'estudis cursat
3. Certificat del Comitè Tècnic d'Entrenadors on es certifiqui: (*) - 1 temporada completa com a primer entrenador (ES) o Monitor de Futbol Sala (MI)
- 2 temporades completes com a segon entrenador (E3) o segon Monitor de Futbol Sala (MI2)

(*) Sol·licitar certificat enviant un correu al Comitè Tècnic d'Entrenadors de l'FCF a entrenadors@fcf.cat.

Preu 25€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.