Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURS ENTRENADOR DE FUTBOL LLICÈNCIA UEFA B
Futbol
Es tracta d'un curs que ofereix la Federació Catalana de Futbol i dóna accés a la Llicència UEFA B (complint els requisits regulats a la Convenció UEFA).
Preu 1000€

Per tal de dur a terme la formació dual, l'alumne ha de tenir llicència d'entrenador que comportarà les despeses d'afiliació al CTE, de Portal del federat i de la Mutualitat.

Aquí podeu consultar les quotes de la temporada 23/24.

 

Pot descarregar la convocatòria del curs UEFA B AQUÍ.

 

Cursos per a la temporada 2023/24

 

LLEIDA

LLEIDA

Del 18/03/2024 al 30/06/2024, Diumenge (9 a 13h) i Dilluns (18 a 22h)

 

* El curs finalitzarà una vegada aprovat l'ABR (Aprenentatge Basat en la Realitat) que té una durada de 12 mesos.

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

 


En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.


 

Preu 1000€