Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURS D’ ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C (SEMIPRESENCIAL)
Futbol Sala | Online
MONITOR FS ONLINE - El curs d'ENTRENADOR FUTBOL SALA NACIONAL C Semi presencial està dissenyat per facilitar la formació de l'alumne, adaptant-se a les seves necessitats horàries.
Preu 150€

CURS 2022-2023

 

OBJECTE DE LA CONVOCATÒRIA

Realitzar la formació del Curs d’Entrenador de Futbol Sala NACIONAL C que garanteix adquirir els coneixements i habilitats necessàries que els hi permetran desenvolupar la seva labor com entrenador de futbol sala. Aquestes funcions podran desenvolupar-se a competicions d’àmbit autonòmic organitzades per la LCFS de l’FCF.

Al següent document podreu consultar les exigències de titulacions dels tècnics a les competicions de l’LCFS: DESCARREGA.

 

CONVOCATÒRIA RFEF

La lectura d’aquest document és imprescindible: DESCARREGA.

 

ESTRUCTURA DEL CURS i PREU

El curs s’estructura en 4 àrees:

  • ÀREA JUEGO
  • ÀREA JUGADOR
  • ÀREA ENTRENADOR
  • ÀREA ENTORN

Per cada una de les àrees s’assignarà una classe presencial d’obligatòria assistència per poder superar el curs a la seu on l’alumne hagi cursat la seva matrícula.

Si un alumne no assisteix a alguna de les classes presencials programades a la seva seu podrà/haurà de recuperar-la assistint a la classe de l’àrea no realitzada a qualsevol de les altres seus.

A més de la classe presencial, cada àrea s’estructura en diferents mòduls.

Accedint, a la seva plataforma, a cada àrea i/o mòdul, l’alumne trobarà apunts i diferent documentació que haurà de fer servir per anar realitzant els diferents conceptes (tasques, treballs, activitats...) que s’hagin establert per tal de superar la part online del curs.

El preu del curs és de 150 €.

El pagament s'efectuarà a través de la plataforma iSquad de l'RFEF, a l'àrea de l'alumne, un cop validada tota la documentació requerida en el procés de matriculació.

El termini per matricular-se és el diumenge 11 de desembre.

* El curs té una validesa de 18 mesos, en cas de no aprovar-se en aquest període de temps quedarà anul·lat.

 

MATRICULACIÓ AL CURS

La inscripció i matrícula es realitzarà mitjançant la plataforma de formació (iSquad) de la RFEF.

Per poder gestionar la inscripció als diferents cursos el candidat prèviament haurà d’estar registrat a la plataforma de formació de la RFEF (iSquad).

INSCRIPCIÓ AL CURS

 

ABR (Pràctiques del curs) i TRAMITACIÓ DE LLICÈNCIES FEDERATIVES

A la convocatòria RFEF del curs ja podreu comprovar que per poder desenvolupar l’ABR (pràctiques del curs en un equip federat en competicions FCF) es obligatori que els alumnes (mitjançant el club escollit) tinguin tramitada llicència federativa d’ENTRENADOR SALA (TITULAR -1r - o AUXILIAR -2n-) EN PRÀCTIQUES.

Els alumnes, un cop liquidada la matricula del curs, podran descarregar a la mateixa plataforma del curs un certificat “CURSANDO” amb el que podran gestionar la seva afiliació al Comitè Tècnic d’Entrenadors (CTE) en categoria de MORATÒRIA ENTRENADOR NACIONAL C FS.

AFILIACIÓ AL CTE

Amb la afiliació al CTE finalitzada i validada els alumnes estaran disponibles per ser contractats pels seus clubs tramitant la llicència federativa que serà vàlida fins la finalització de la temporada.

 

CALENDARI (AGENDES DE LES CLASSES PRESENCIALS)

 

BARCELONA

CURS ENTRENADOR FUTBOL SALA NACIONAL C SEMIPRESENCIAL A L'HOSPITALET DE LLOBREGAT (DEL 19 DE MAIG DE 2023 AL 9 DE JUNY DE 2023)

Termini d'inscripcions 15/05/23

AGENDA
Data inici del curs: 18/05/2023

 

 

Qualsevol dubte podeu contactar amb l’Escola d’Entrenadors (Futbol Sala) al correu escolafutsal@fcf.cat.

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

Preu 150€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.