Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURS FEDERATIU D'ESPECIALISTA EN ENTRENAMENT DE PORTERS DE FUTBOL - NACIONAL C
Futbol | Online
El curs d’Especialista en Entrenament de Porters es durà a terme en la modalitat semipresencial.
Preu 350€

Realitzar la formació del Curs Federatiu d'Especialista en Entrenament de Porters de Futbol Nacional C mitjançant els ensenyaments orientats a l'obtenció del corresponent Diploma i Credencial, amb la finalitat de proporcionar als alumnes la formació que garanteixi adquirir els coneixements i habilitats necessàries que els permetin desenvolupar la seva labor com a especialista en entrenament de porters.

Aquestes funcions podran desenvolupar-se en les següents categories de competicions promogudes i organitzades per l'FCF i/o per la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF): prebenjamí, Benjamín, Aleví, Infantil, Cadet, Juvenil Territorial, Juvenil Nacional, Juvenil Divisió d'Honor, Sènior d'àmbit autonòmic, Tercera Divisió Nacional i Segona Divisió Femenina Nacional.

 

Les competències generals d'aquest curs són els que es presenten a continuació:

1. Entrenar a porters/as des de F7/F8 i iniciació, fins a cadets, juvenils i adults/as de futbol recreatiu en F11.
2. Aprendre principis i fonaments bàsics de l'entrenament de la tècnica i tàctica específica dels porters/as i la seva aplicació en el disseny de les tasques i sessions.
3. Aprendre a utilitzar estils d'ensenyament actius en el procés d'aprenentatge del porter/a.
4. Conèixer eines psico-pedagògiques adaptades a les etapes formatives. (En col·laboració amb experts/as en psicologia).
5. Aprendre a adequar l'entrenament per a desenvolupar les capacitats condicionals bàsiques dels porters/as. (En col·laboració amb els experts/as en preparació física).
6. Analitzar les característiques individuals del porter/a dins de les situacions de joc per a la seva millora.
7. Planificar cicles d'entrenament bàsics.
8. Aplicar diferents mètodes d'entrenament.
9. Utilitzar la tecnologia bàsica aplicada al futbol.
10. Utilitzar eines de captació, seguiment i control de porters/as.

 

CURS 2024-2025

L’alumne cursarà les següents modalitats de classes:

  • Classe teòrica virtual (videoconferència): 5 sessions
  • Classe pràctica al camp de futbol: 5 sessions
  • Examen pràctic al camp de futbol: 1 sessió

 

CALENDARI

 

CURS D’ESPECIALISTA EN ENTRENAMENT DE PORTERS DE FUTBOL – NACIONAL C

BARCELONA

(CONVOCATÒRIA RFEF)

Inici: 01/07/2024

Fi de clase teórica/práctica: 04/11/2024

 

 

 

 

* El curs es podrà fer en simultani amb el UEFA C, però no podrà obtenir el diploma d’especialista en entrenament de porters sense estar amb possessió del Diploma i llicència UEFA C.

 


En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.


 

Preu 350€