Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
CURS ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL B (Nivell 1)
Futbol Sala
Es tracta d'un curs que ofereix en exclusiva la Federació Catalana de Futbol.
Preu 725€

AVÍS IMPORTANT:

Benvolguts alumnes,

Des de l'Escola d'Entrenadors us volem informar sobre la previsió dels cursos de la temporada 2021-22.

L’Escola d’Entrenadors té previst dur a terme els cursos ENTRENADOR FUTBOL SALA NACIONAL B i ENTRENADOR FUTBOL SALA NACIONAL A de manera semipresencial. La distribució d’hores de formació presencial es podran reemplaçar per virtuals segons la situació sanitària.

El curs es desenvoluparà en format semipresencial amb un primer bloc amb classes online fins a l'inici de les classes presencials, en format intensiu, al mes de juliol (consulteu les agendes).

Paral·lelament l’ABR (Aprenentatge Basat en la Realitat – pràctiques en un club), es podrà dur a terme a partir de l'1 d’abril, segons elecció de l’alumne, sempre dins dels 18 mesos de validesa del curs.

 

OFERTA DE CURSOS 2021-2022

 

BARCELONA

BARCELONA
(PAV CEM LA BÀSCULA)

Inici: 25 d'abril de 2022

Inscripcions fins l'17 d'abril de 2022

 

 

 

 

INSCRIPCIÓ AL CURS

Tota la gestió d’afiliació a la plataforma iSquad de la RFEF i inscripció als cursos s’ha de realitzar des del web de formació RFEF.

Els alumnes provinents del pla formatiu anterior, amb titulació de MONITOR FUTBOL SALA, i que no disposen de la titulació ENTRENADOR FUTBOL SALA NACIONAL C, hauran de realitzar, com a requisit imprescindible per l'accés al curs, el "PROCESO SOLICITUD DIPLOMA & CREDENCIAL NACIONAL C FUTBOL SALA" dins del "Proceso de solicitud de Licencias UEFA" a la plataforma de la RFEF. Disposeu de tota la informació d'aquest procés de sol·licitud AQUÍ. Caldrà, per completar aquest procés, que s'adreci correu al CTE (entrenadors@fcf.cat) per tal d'obtenir el certificat d'experiència que requereix la Escuela Nacional de Entrenadores per poder obtenir diploma i credencial de NACIONAL C FUTBOL SALA.

 

 

En atenció al que es preveu en la Disposició Addicional Octava del Reial decret 1363/2007, la Federació Catalana de Futbol manifesta que tota la formació descrita en els apartats anteriors té un reconeixement únic i exclusiu de la UEFA (en el marc de la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques) amb totes les conseqüències que a nivell de participació en competicions oficials reconegudes per la FIFA i la UEFA i de mobilitat internacional comporta formar part d'aquestes estructures com a membre d'aquestes.

En aquest sentit ha d'assenyalar-se que la UEFA i la FIFA només reconeixen a la RFEF com l'únic ens competent en Espanya per a realitzar aquestes formacions sense que cap altre ens no adscrit o reconegut per la RFEF pugui oferir aquests Diplomes i Llicències amb la validesa a nivell internacional que preveu la Convenció de la UEFA sobre Titulacions Tècniques.

 

En atención a lo previsto en la Disposición Adicional Octava del Real Decreto 1363/2007, la Federación Catalana de Fútbol manifiesta que toda la formación descrita en los apartados anteriores tiene un reconocimiento único y exclusivo de la UEFA (en el marco de la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas) con todas las consecuencias que a nivel de participación en competiciones oficiales reconocidas por la FIFA y la UEFA y de movilidad internacional conlleva formar parte de dichas estructuras como miembro de las mismas.

En este sentido debe señalarse que la UEFA y la FIFA sólo reconocen a la RFEF como el único ente competente en España para realizar dichas formaciones sin que ningún otro ente no adscrito o reconocido por la RFEF pueda ofertar dichos Diplomas y Licencias con la validez a nivel internacional que prevé la Convención de la UEFA sobre Titulaciones Técnicas.

 

 

Preu 725€
Accedeix a la plataforma...

Dubtes? Aquí tens les instruccions.