Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Últims dies per matricular-se al curs de Monitor de futbol sala amb el nou format online
| 05/06/2020
El divendres 12 de juny de 2020 finalitza el període de matriculació pel curs de Monitor de futbol sala online, que es realitzarà del 15 de juny al 15 de juliol, i que ja té 348 matriculats.

12 de juny, últim dia per a finalitzar la matrícula. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol publica la data límit per a matricular-se al curs de Monitor de futbol sala online. Aquesta convocatòria, que per primera vegada i a causa de la pandèmia de la Covid-19 es realitza de forma digital, va dirigida a aquelles persones que busquen una formació bàsica de l’ensenyament de futbol sala i està dissenyat per a facilitar la formació de l’alumne, adaptant-se a les seves necessitats horàries. Per això, el curs es desenvoluparà de forma telemàtica, és a dir, cada alumne tindrà les seves tasques en els seus dispositius i no hi haurà cap classe amb videoconferència amb un horari establert. Per tant, els alumnes podran desenvolupar el curs amb flexibilitat horària.

Les inscripcions pel curs de Monitor de futbol sala online, que es realitzarà del 15 de juny al 15 de juliol, continuen obertes i poden fer-ho fent clic AQUÍ.El divendres 12 de juny de 2020 es tancaran les matrícules per aquells interessats a realitzar el curs. Avui dia, ja hi ha 348 matriculats per a realitzar-lo. Per altra banda, hi ha 262 preinscrits que els queda adjuntar i afegir els documents i finalitzar la seva matriculació al curs de Monitor de futbol sala online i que, per tant, tenen com a data límit el 12 de juny.

AVALUACIÓ I TEMARI

El curs s'estructura en 13 assignatures i comptarà amb un examen final presencial que englobarà preguntes de totes les assignatures. Per a realitzar l'examen, els alumnes seran distribuïts entre les quatre delegacions provincials de l'FCF, Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, entre els dissabtes 25 de juliol i 1 d'agost. A continuació, es mostra una taula amb les assignatures que s'impartiran durant el curs:

ASSIGNATURES CURS DE MONITOR DE FUTBOL SALA EN LÍNIA
Anàlisi
Evolució del futbol sala
Creació d'equips
Instrucció
Lideratge
Psicologia
Ètica esportiva
Periodització / Orientació jugadors
Sessions d'entrenament
Filosofia didàctica futbol sala
Fisiologia del futbol sala
Gestió del club
Les regles del joc

REQUISITS

  • Tenir 16 anys a la data d’inici del curs.
  • Passar una revisió mèdica per a ser monitor.
  • Tenir l’ESO o equivalència (EGB). En cas de ser estranger, els estudis homologats amb comprovació.
  • En cas de ser menor d’edat, adjuntar una autorització materna, paterna o de tutor legal disponible AQUÍ.

CALENDARI I PREU

El curs de Monitor de Futbol Sala online es podrà realitzar del 15 de juny al 15 de juliol i té un preu de 150 €.

Es pot consultar un resum del procés previ i del curs de Monitor de futbol sala online fent clic AQUÍ. També, per a més informació sobre aquest curs en format digital de Monitor de Futbol Sala, feu clic AQUÍ o bé, pots accedir a l’apartat específic de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de l’FCF en el qual està disponible tota l’oferta formativa, fent clic AQUÍ.