Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Últims dies per inscriure’s als cursos UEFA A i UEFA B
| 10/06/2020
L’Escola d’Entrenadors de l’FCF iniciarà els cursos de futbol el proper dilluns 15 de juny amb dualitat formativa, és a dir, amb hores lectives presencials i a distància.

Els cursos d’entrenador de futbol amb llicència UEFA A i UEFA B, els quals ofereix en exclusiva la Federació Catalana de Futbol, s’iniciaran el dilluns 15 de juny de 2020. Les inscripcions continuen obertes i es poden realitzar fins el diumenge dia 14.

Com a conseqüència de la situació derivada de la Covid-19, els cursos tindran una part inicial de 9 assignatures que es realitzaran en format online. En canvi, l’examen final i la resta del curs es farà de manera presencial a les seus federatives de Manresa, Vilafranca del Penedès, Sabadell i Cornellà de Llobregat garantint totes les mesures d’higiene i seguretat. Per la seva part, els cursos de Barcelona han quedat anul·lats.

Recordem, també, que el dilluns 22 de juny s’iniciarà el curs professional a les instal·lacions de Cornellà de Llobregat amb la part presencial i la inicial de manera online.

Informació i matrícules

  • El curs UEFA A començarà el 15 de juny i la data de finalització serà el 15 de novembre de 2020 (aprox.*). El preu d’aquesta formació són 1.200€. Per a realitzar la inscripció fes clic AQUÍ.
  • El curs UEFA B començarà el 15 de juny i acabarà el 30 de setembre de 2020 (aprox.). El preu d’aquesta formació són 1.000€. Per a realitzar la inscripció fes clic AQUÍ.

D’altra banda, s’ha modificat la data d’inici del curs UEFA B a Girona i es durà a terme de l’1 de juliol al 15 de desembre de 2020 (aprox.*). Properament s’informarà de la obertura de les inscripcions.

*Dates aproximades de finalització segons avancin les mesures de seguretat i indicacions dels organismes competents.