Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Últim mes per apuntar-se als Cursos d’Entrenador de futbol sala
| 16/03/2022
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala manté obertes les inscripcions per a dos cursos, en format semipresencial, d’entrenador de Nacional B (Nivell 1 FS) i de Nacional A (Nivell 2), a Barcelona.

Últim mes per apuntar-se. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF publica les agendes definitives amb les assignatures que es realitzaran dia a dia, a més d’indicar les dates màximes d’inscripció al curs, les noves dates d'inici, així com els nous terminis de matriculació, per als dos Cursos d’Entrenador de Futbol Sala de Nacional B i de Nacional A que es realitzaran de l’abril al juliol, en format semipresencial, a Barcelona.

OFERTA FORMATIVA
CURS DATA MÀXIMA PER APUNTAR-SE DATA INICI DEL CURS AGENDA
Curs Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1 FS)  17 d'abril de 2022 22 d'abril de 2022 AQUÍ
Curs Entrenador de Futbol Sala Nacional A (Nivell 2 FS) 24 d'abril de 2022 29 d'abril de 2022 AQUÍ

CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL B (NIVELL 1)

FORMAT: Semipresencial
Part online: Del 22 d’abril al 8 de juliol
Part presencial: De l’11 al 30 de juliol
Seu presencial: Barcelona – AEE Institut Montserrat (Pavelló CEM La Bascula)

Per conèixer els horaris, els dies i l’agenda del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B, pots accedir AQUÍ.

ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES

Tots aquells alumnes del Curs d’Entrenador de Nacional B que no disposin de la titulació de Nacional C de futbol sala, hauran d’accedir al Curs d’Acreditació de Competències de Monitor FS a Entrenador de Futbol Sala Nacional C.

Per conèixer més informació detallada sobre l’Acreditació de Competències, així com accedir a la matrícula i a les instruccions, pots fer clic AQUÍ.

ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES AQUÍ
INSTRUCCIONS ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES AQUÍ

CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL A (NIVELL 2)

FORMAT: Semipresencial
Part online: Del 29 d’abril al 4 de juliol
Part presencial: Del 5 al 30 de juliol
Seu: Barcelona – AE Sant Andreu (Pavelló Camp del Ferro)

Per conèixer els horaris, els dies i l’agenda del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A, pots accedir AQUÍ.

En el procés de matrícula, els alumnes necessitaran un certificat d'experiència per a poder adjuntar a la matrícula. Aquest certificat s'ha de demanar a entrenadors@fcf.cat.

COM APUNTAR-SE ALS CURSOS?

Si estàs interessat/da a apuntar-te al Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B o al Curs d'Entrenador de Futbol Sala Nacional A, has de seguir els següents passos:

PASSOS PER APUNTAR-TE AL CURS
1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF AQUÍ

2. Inscripció al curs a l’Escola Nacional Entrenadors de l’RFEF

CURSOS ENTRENADOR TERRITORIAL > Catalunya > CURSO FEDERATIVO DE ENTRENADOR DE FUTBOL SALA (NACIONAL B o NACIONAL A)  SEMIPRESENCIAL  > + INFORMACIÓN  > PRE-INSCRIPCIÓN

AQUÍ

Si l’interessat/da vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B o Nacional A, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS AQUI

Un cop els alumnes ja hagin efectuat el pagament del curs, i per tant, ja estiguin matriculats, podran sol·licitar un certificat per tal d’acreditar al CTE la moratòria de la nova categoria i tramitar les llicències federatives corresponents.

Per a qualsevol dubte sobre la matrícula del curs, pots enviar un correu a escolafutsal@fcf.cat

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.