Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Oberts nous cursos de Monitor de Futbol Sala
| 11/12/2019
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obra convocatòria de tres cursos de Monitor a les localitats de Cardedeu, Mataró i a Barcelona (seu central de l’FCF), que s’iniciaran durant el mes de febrer de 2020.

Més oferta formativa i més cursos de Monitor de futbol sala. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha obert convocatòria de 3 cursos més de Monitor de Futbol Sala, per a totes aquelles persones interessades en introduir-se al món del tècnic de futbol sala. Aquests Cursos de Monitor de Futbol Sala s’afegeixen, juntament amb el de Coordinador de Futbol Sala, als ja oberts anteriorment. En total, hi ha una oferta de 13 Cursos de Monitor de Futbol Sala.

Per a inscriure’s en un d’aquests Cursos de Monitor de Futbol Sala, feu clic aquí.

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA

El curs de Monitor de Futbol Sala proporciona la formació bàsica de l’ensenyament de futbol sala per la seva aplicació en el desenvolupament professional amb els jugadors i jugadores. A més, els cursos s’organitzen per tota la geografia catalana, per tal de poder arribar a tots els interessats.

A la delegació de Barcelona s’ha obert convocatòria d’1 nou curs:
- Del 28 de febrer al 29 de maig de 2020 es durà a terme un Curs de Monitor a la seu central de l’FCF, els divendres de 18.00 hores a 22.00 hores.
A la delegació del Maresme s’ha obert convocatòria d’1 nou curs:
- Del 7 de febrer al 29 de maig de 2020 es durà a terme un Curs de Monitor a Mataró, els divendres de 18.00 hores a 22.00 hores.
A la delegació del Vallès Oriental s’ha obert convocatòria d’1 nou curs:
- Del 7 de febrer al 8 de maig de 2020 es durà a terme un Curs de Monitor a Cardedeu, els divendres de 18.30 hores a 22.30 hores.

A continuació es poden consultar les agendes d’aquests tres nous cursos programats, on es detallen els horaris i l’adreça de la seu:

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA
DELEGACIÓ DE BARCELONA
SEU CENTRAL DE L’FCF
DELEGACIÓ DEL MARESME
MATARÓ
DELEGACIÓ DEL VALLÈS ORIENTAL
CARDEDEU

Tots aquells alumnes que estiguin matriculats en el curs de Monitor de Futbol Sala, sense seu, ja que han demanat una habilitació, per tal de poder modificar la seva matrícula a una de les seus obertes, han de sol·licitar el canvi enviant un correu electrònicescolafutsal@fcf.cat.

A més, el Curs de Coordinador de Futbol Sala s’inicia el divendres 20 de desembre de 2019, i ja són els últims dies d’inscripció per aquest curs. Per a més informació, d’aquest curs, feu clic aquí.

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant aquí.