Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Oberta la convocatòria per a nous Cursos d’Entrenador de futbol sala
| 17/09/2020
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obra el període d’inscripció per a un Curs de Monitor online i per a un Curs d’Entrenador Bàsic (1r Nivell) semipresencial, amb canvis en la nomenclatura i modificacions a l’hora d’inscriure's als nous cursos.

Oberts els primers Cursos d’Entrenador de futbol sala de la temporada 2020-2021. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol obra convocatòria per a dos nous Cursos d’Entrenador de futbol sala: 1 Curs de Monitor online i 1 Curs d’Entrenador Bàsic (1r Nivell) de futbol sala semipresencial, amb seu a Quart i a Girona.

Com a novetats d’aquesta temporada, hi ha canvis en la nomenclatura dels cursos, així com en la manera de registrar-se als cursos de l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala:

NOVA NOMENCLATURA DELS CURSOS
ANTIGA NOMENCLATURA NOVA NOMENCLATURA
Curs de Monitor de Futbol Sala Curs Federatiu Entrenador de Futbol Sala Nacional C
Curs d'Entrenador Bàsic de Futbol Sala (1r Nivell) Curs Federatiu Entrenador de Futbol Sala Nacional B
NOU REGISTRE PELS CURSOS
A través de la plataforma iSQUAD

Per tal de poder registrar-se i afiliar-se als cursos, s'ha d'accedir a la plataforma que utilitza l'RFEF: iSquad. Es poden consultar les instruccions per a la matriculació en aquesta plataforma, fent clic AQUÍ.CURS FEDERATIU ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C (MONITOR)

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obra la convocatòria per a 1 Curs Federatiu Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor) online, que proporciona la formació bàsica de l’ensenyament de futbol sala per la seva aplicació en el desenvolupament professional amb els jugadors i jugadores.

Totes aquelles persones interessades en el curs de referència, per poder conèixer els requisits d’accés, les quotes, el pla de formació, les càrregues lectives, la formació pràctica i la normativa d’assistència, ho poden fer consultant tota la informació AQUÍ.

Un cop l'alumne estigui matriculat al curs, podran demanar el certificat perquè el club corresponent pugui habilitar la llicència d'Aspirant de Monitor (AMI) i d'aquesta manera, l’interessat disposarà d’una llicència federativa amb el seu corresponent portal del federat i la seva cobertura mutual, que li permetrà dirigir des de la banqueta al mateix temps que s'està formant. 

CURS FEDERATIU ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C

- El curs s’impartirà del 17 de novembre de 2020 al 17 de gener de 2021

- El format del curs és online, amb un exàmen final presencial a la seu central de l'FCF.

- La data màxima per inscriure's és el 9 de novembre de 2020.

CURS FEDERATIU ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL B (BÀSIC – 1r NIVELL)

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala també obra el període d’inscripcions per a un Curs Federatiu Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Bàsic – 1r Nivell) que proporciona la formació que garanteix adquirir els coneixements i les habilitats necessàries que permeten desenvolupar la seva tasca professional.

Totes aquelles persones interessades en el curs de referència, per poder conèixer els requisits d’accés, les quotes, el pla de formació, les càrregues lectives, la formació pràctica i la normativa d’assistència, ho poden fer consultant tota la informació AQUÍ.

A més, per conéixer l'agenda, la seu, els horaris i la convocatòria del Curs Federatiu Entrenador de Futbol Sala Nacional B, pots accedir AQUÍ.  

CURS FEDERATIU ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL B

- El curs s’impartirà en format semipresencial del 6 de novembre de 2020 al 14 de febrer de 2021

- Els horaris seran els següents:

- bloc online: els divendres a la tarda de 18.00 hores a 23.00 hores

bloc presencial: els dissabtes i els diumenges, de 9.00 hores a 14.00 hores i de 16.00 hores a 21.00 hores, a Quart i a Girona.

- La data màxima per inscriure's és el 1 de novembre de 2020.

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:

Totes aquelles persones interessades en realitzar els cursos, han d'accedir al formulari d'inscripció fent clic AQUÍ.Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant aquí.