Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Obert el període d’inscripcions pel primer curs de Monitor de Futbol Sala online
| 25/05/2020
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre el període d’inscripcions pel primer curs de Monitor de Futbol Sala online, que es realitzarà del 15 de juny al 15 de juliol.

Curs en línia disponible. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol obre inscripcions, per primera vegada i a causa de la pandèmia de la Covid-19, pel Curs de Monitor de Futbol Sala en format digital. Aquesta convocatòria va dirigida a aquelles persones que busquen una formació bàsica de l'ensenyament de futbol sala i està dissenyat per a facilitar la formació de l'alumne, adaptant-se a les seves necessitats horàries.

Les inscripcions ja estan obertes i totes les persones interessades en realitzar el curs de Monitor de Futbol Sala online, que es realitzarà del 15 de juny al 15 de juliol, poden fer-ho fent clic AQUÍ

CURS DE MONITOR DE FUTBOL SALA EN LÍNIA

El curs de Monitor de Futbol Sala online proporciona la informació bàsica d’iniciació dels tècnics de futbol sala amb l’objectiu que l’alumne es pugui formar amb la flexibilitat horària adaptada a cada cas concret.

AVALUACIÓ I TEMARI

L’avaluació consta i s'estructura en 13 assignatures. A més, hi haurà un examen presencial que englobarà preguntes de totes les assignatures. A continuació, es mostra una taula amb les assignatures del curs de Monitor de futbol sala online:

ASSIGNATURES CURS DE MONITOR DE FUTBOL SALA EN LÍNIA
Anàlisi
Evolució del futbol sala
Creació d'equips
Instrucció
Lideratge
Psicologia
Ètica esportiva
Periodització / Orientació jugadors
Sessions d'entrenament
Filosofia didàctica futbol sala
Fisiologia del futbol sala
Gestió del club
Les regles del joc

REQUISITS

  • Tenir 16 anys a la data d’inici del curs.
  • Passar una revisió mèdica per a ser monitor.
  • Tenir l’ESO o equivalència (EGB). En cas de ser estranger, els estudis homologats amb comprovació.
  • En cas de ser menor d’edat, adjuntar una autorització materna, paterna o de tutor legal disponible AQUÍ.

CALENDARI I PREU

El curs de Monitor de Futbol Sala online es podrà realitzar del 15 de juny al 15 de juliol i té un preu de 150 €.

Es pot consultar un resum del procés previ i del curs de Monitor de Futbol Sala online fent clic AQUÍ. També, per a més informació sobre aquest curs en format digital de Monitor de Futbol Sala, feu clic AQUÍ o bé, pots accedir a l’apartat específic de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de l’FCF en el qual està disponible tota l’oferta formativa, fent clic AQUÍ.