Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Obert el període d’inscripció per a Coordinador de futbol sala
| 04/11/2020
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre el període d’inscripció per a un curs de Coordinador de futbol sala, en format presencial, a la seu central de l’FCF de Barcelona, del 28 al 30 de desembre de 2020.

Oferta formativa per als tècnics de futbol sala. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol obre inscripcions per a un curs de Coordinador de futbol sala en format presencial. Aquesta convocatòria ve atesa a la gran demanda i per aquest motiu, obre convocatòria per al curs que es realitzarà del 28 al 30 de desembre de 2020, a la seu central de l’FCF (Barcelona).

CURS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA
SEU DATES
Seu central de l'FCF, Barcelona Del 28 al 30 de desembre de 2020

CURS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA

El curs de Coordinador de Futbol Sala pretén que l’alumne conegui les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d’un club de futbol sala, en la vessant esportiva, econòmica i social.

CURS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA

DATES:

  • Del 28 al 30 de desembre de 2020, a les tardes, s’impartirà la part teòrica, en format presencial, a la seu central de l’FCF, a Barcelona. El 8 de gener de 2021 es celebrarà l’examen final. 
  • (*) Depenen de la situació sanitària del moment, es valorarà l'opció de fer el curs en format online

AGENDA:

  • A continuació, fent clic en el següent enllaç, es pot consultar l'agenda d'aquest curs de Coordinador convocat, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:                                                      AGENDA CURS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA

REQUISITS:

  • Ser major d’edat i estar en possessió de la titulació de Monitor i/o entrenador de futbol sala.
  • Es possible matricular-se a aquest curs i simultàniament, cursar la formació d'Entrenador Nacional C de futbol sala (Monitor).

TASQUES DEL COORDINADOR:

  • Els coordinadors, a banda de les tasques que els hi són pròpies dins de l'organització interna del club, estan habilitats per fer funcions de tècnic substitut, si disposen de la titulació corresponent a la categoria de l’equip, en un màxim de tres partits en la mateixa temporada per equip del club.

COM MATRICULAR-SE?

  • Els interessats han d’assignar-se a través del seu perfil d’alumne a la Intranet de l’FCF. En cas de no recordar les claus d’accés, envia un correu a escolafutsal@fcf.cat

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant aquí.