Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Nou monogràfic d’anglès aplicat al futbol
| 18/09/2019
Els monogràfics són cursos de preparació específica que permeten aprofundir en els coneixements de diferents camps relacionats amb el món del futbol.

L’Escola d’Entrenadors de l’FCF va publicant diferents monogràfics durant l’any amb l’objectiu de donar una millor formació als seus alumnes amb diferents tipus de cursos, els quals tracten diversos aspectes que es troben en el món del futbol i ajuden a millorar la qualitat de la formació, tant per l’equip com de manera individual.

El nou curs que s’ofereix a Barcelona, Tarragona i Girona pretén que els alumnes puguin adquirir nous coneixements d’anglès aplicats al món del futbol. El ponent del monogràfic serà Victor Esteban, entrenador Nacional amb una àmplia experiència a l’estranger.

El programa del monogràfic es pot consultar fent clic AQUÍ.

Les tres seus on es durà a terme el curs són les següents:

DATA DELEGACIÓ HORARI
4/10/2019 Barcelona (C/Sicília, 93-97. Entresol) 9.00-18.00
8/11/2019 Girona (C/Can Pau Birol, 16. 1er Pol. Mas Xirgu) 9.00-18.00
15/11/2019 Tarragona (C/ Soler, 24. Entresol A) 9.00-18-00

L’horari, en jornada completa, serà de 9.00 a 18.00 hores en totes les seus, amb una parada d’una hora per dinar. L’únic requisit indispensable per apuntar-se al monogràfic és tenir més de 16 anys. El preu és de 60€ o bé 30€ per als afiliats al Comitè Tècnic d’Entrenadors.

Les persones que ja han cursat alguna formació amb l’Escola d’Entrenadors de l’FCF, s’hauran d’inscriure des de la seva Intranet d’alumne. La matrícula es pot realitzar AQUÍ.

Per a qualsevol consulta es pot contactar al correu cursos@fcf.cat.