Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Nou format d’aprenentatge amb el primer Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C
| 17/11/2020
Un centenar d’alumnes realitzaran el Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor FS) en format digital i semipresencial, durant dos mesos, amb una formació interactiva basada en la realitat que s’implanta per als futurs tècnics.

Més de 100 alumnes inscrits. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol registra més d’un centenar d’inscripcions pel Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C (Monitor) online.

Un curs que propociona la formació bàsica de l’ensenyament de futbol sala per la seva aplicació en el desenvolupament professional amb els jugadors i jugadores, i que anteriorment adoptava la nomenclatura de Curs de Monitor de Futbol Sala.

El canvi de nomenclatura ve lligat amb la implantació del nou format del curs, el qual es basa en una formació interactiva basada en la realitat.

CURS FEDERATIU ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL C
- El curs s’inicia del 17 de novembre de 2020 fins al 17 de gener de 2021
- El format del curs és online
- Cada assignatura es composa d’un examen i una tasca
- Les tasques s’han de superar per poder accedir a l’examen final teòric online
- El curs finalitza amb l’examen pràctic presencial

Així doncs, el Curs Federatiu d’Entrenador de Futbol Sala Nacional C s’inicia aquest dimarts 17 de novembre, en format online, fins d’aquí dos mesos, concretament, el 17 de gener de 2021. Una vegada superada la part teòrica impartida digitalment, on cada assignatura es composarà d’un examen i una tasca, es durà a terme un examen final teòric online.

Amb la part teòrica superada, l’alumne haurà de duu a terme un examen pràctic final presencial i acreditar l’ABR “l’Aprenentatge Basat en la Realitat”, que consta d’unes pràctiques a un club federat durant el transcurs del curs, per tal de poder ser evaluat i superar el curs.

EXÀMEN PRÀCTIC FINAL

Aquesta prova consta d’una pràctica presencial a pista, per tal de posar en pràctica els conceptes adquirits a la part teòrica del curs, que sera avaluada.

Una prova pràctica amb data de realització pendent de confirmar.

ABR (APRENENATGE BASAT A LA REALITAT)

L’ABR, és a dir, “l’Aprenentatge Basat en la Realitat”, es realitzarà durant el curs amb la finalitat de que l’alumne posi en pràctica tots els coneixements que va adquirint.

D’aquesta manera l’alumne acabarà complementant la formació com a tècnic per tal de ser acreditat com a entrenador Nacional C.

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de l’FCF donarà més detalls sobre l’examen pràctic final i sobre l’Aprenentatge Basat a la Realitat a tots els alumnes del curs de referència.

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.