Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Més oferta formativa pels entrenadors de futbol sala
| 07/10/2021
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria per a dos cursos, en format semipresencial, d’entrenador de Nacional B (Nivell 1 FS) i de Nacional A (Nivell 2), a Barcelona, per la primavera del 2022.

Més oferta formativa pels entrenadors de futbol sala. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF segueix oferint formació i obre la convocatòria per a dos cursos nous: un Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1 FS) i un altre Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A (Nivell 2). Els dos cursos seran en format semipresencial, amb una part online al principi i una altra de presencial al final, durant la primavera del 2022, a Barcelona.

OFERTA FORMATIVA
  • Curs Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 1)
  • Curs Entrenador de Futbol Sala Nacional B (Nivell 2)

CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL B (NIVELL 1)

FORMAT: Semipresencial
Part online: Del 22 d’abril al 8 de juliol
Part presencial: De l’11 al 30 de juliol
Seu presencial: Barcelona – AEE Institut Montserrat (Pavelló CEM La Bascula)

Per conèixer els horaris, els dies i l’agenda del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B, pots accedir AQUÍ.

ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES

Tots aquells alumnes del Curs d’Entrenador de Nacional B que no disposin de la titulació de Nacional C de futbol sala, hauran d’accedir al Curs d’Acreditació de Competències de Monitor FS a Entrenador de Futbol Sala Nacional C.

Per conèixer més informació detallada sobre l’Acreditació de Competències, així com accedir a la matrícula i a les instruccions, pots fer clic AQUÍ.

ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES AQUÍ
INSTRUCCIONS ACREDITACIÓ DE COMPETÈNCIES AQUÍ

CURS D’ENTRENADOR DE FUTBOL SALA NACIONAL A (NIVELL 2)

FORMAT: Semipresencial
Part online: Del 8 d’abril al 4 de juliol
Part presencial: Del 5 al 30 de juliol
Seu: Barcelona – AE Sant Andreu (Pavelló Camp del Ferro)

Per conèixer els horaris, els dies i l’agenda del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional A, pots accedir AQUÍ.

En el procés de matrícula, els alumnes necessitaran un certificat d'experiència per a poder adjuntar a la matrícula. Aquest certificat s'ha de demanar a entrenadors@fcf.cat.COM APUNTAR-SE ALS CURSOS?

Si estàs interessat a apuntar-te al Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B o al Curs d'Entrenador de Futbol Sala Nacional A, has de seguir els següents passos:

PASSOS PER APUNTAR-TE AL CURS
1. Afiliació a la plataforma iSquad RFEF AQUÍ

2. Inscripció al curs a l’Escola Nacional Entrenadors de l’RFEF

CURSOS ENTRENADOR TERRITORIAL > Catalunya > CURSO FEDERATIVO DE ENTRENADOR DE FUTBOL SALA (NACIONAL B o NACIONAL A)  SEMIPRESENCIAL  > + INFORMACIÓN  > PRE-INSCRIPCIÓN

AQUÍ

Si l’interessat vol rebre instruccions sobre com fer la matrícula del Curs d’Entrenador de Futbol Sala Nacional B o Nacional A, pot fer clic AQUÍ per tal de rebre instruccions o bé, fent clic en el següent enllaç.

INSTRUCCIONS AQUI

Un cop els alumnes ja hagin efectuat el pagament del curs, i per tant, ja estiguin matriculats, podran sol·licitar un certificat per tal d’acreditar al CTE la moratòria de la nova categoria i tramitar les llicències federatives corresponents.Per a qualsevol dubte sobre la matrícula del curs, pots enviar un correu a escolafutsal@fcf.cat

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.