Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Les dates de les jornades de recuperació pels cursos de Monitor i d’Entrenador Bàsic i Avançat de futbol sala
| 28/08/2020
Els dissabtes 5 i 19 de setembre de 2020 es realitzaran les dues jornades extraordinàries de recuperació pels cursos de Monitor i d’Entrenador Bàsic i Avançat de Futbol Sala.

Jornada de recuperació de les assignatures pendents. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol posarà el punt final a la temporada amb les dues jornades de recuperació de les assignatures pendents per a tots els alumnes dels cursos de Monitor, d’Entrenador Bàsic i Avançat de Futbol Sala.

Els exàmens es realitzaran a l’aula de formació de la seu central de l’FCF (C/ Sicília, 93-97. Entresòl. 08013 Barcelona) els dissabtes 5 i 19 de setembre de 2020. Els alumnes s'examinaran en grups reduïts i distribuïts en diferents torns entre les 9.00 hores i les 20.00 hores, per tal de poder mantenir les distàncies de seguretat i garantir les mesures sanitàries establertes per la pandèmia de la Covid-19.El dissabte 5 de setembre de 2020 és la primera convocatòria de la jornada extraordinària de recuperació. En aquesta cita es troben convocats els alumnes del segon curs de Monitor online de futbol sala i els alumnes dels cursos de Monitor presencial, així com els dels cursos d’Entrenador Bàsic i Avançat de Futbol Sala.

Dues setmanes després, el dissabte 19 de setembre, es realitzarà la segona i última jornada extraordinària de recuperació. En aquesta convocatòria, estan citats els alumnes dels cursos d’Entrenador Bàsic i Avançat de Tarragona i Lleida, així com els alumnes dels dos cursos de Monitor online que ho requereixin.

JORNADES EXTRAORDINÀRIES ESCOLA ENTRENADORS FS
SEU DIA CONVOCATS
Seu central de l'FCF Dissabte, 5 de setembre de 2020

Els alumnes del segon curs de Monitor online, dels cursos de Monitor presencial i d'Entrenador Bàsic i Avançat de Futbol Sala

Seu central de l'FCF Dissabte, 19 de setembre de 2020 Els alumnes cursos d'Entrenador Bàsic i Avançat de Tarragona i Lleida, així com els dos cursos de Monitor online que ho requereixin 

Els alumnes de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala poden consultar, a través de la clau d’accés a la intranet federativa, quines són les assignatures que hauran de recuperar.

A més, en aquestes jornades de recuperació, serà imprescindible identificar-se presentant el DNI/Passaport.Amb aquestes dues jornades, es donarà per finalitzada una temporada atípica, on s’ha hagut d’adaptar la formació a la situació sanitària mundial. Malgrat això, el balanç final és molt positiu amb 1.065 alumnes nous formats com a Monitor o Entrenador de Futbol Sala.

A l’apartat específic de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de l’FCF està disponible, durant tota la temporada, tota l’oferta formativa, i s’hi pot accedir fent clic AQUÍ.