Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
La creació de tasques d’entrenament en el futbol
| 21/09/2021
L’Escola Catalana d’Entrenadors de l’FCF realitza aquest curs per ensenyar els tipus de tasques que poden utilitzar els tècnics segons el context de joc en què es troben i les seves variants d'intervenció.

La creació de tasques d’entrenament i els seus exemples pràctics ha estat el fil argumental del nou curs que ha dut a terme l’Escola Catalana d’Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol en format virtual. Amb aquesta formació es pretén mostrar com s'ha de preparar cada tasca d'entrenament i ensenyar diferents exemples d'aplicació per als equips dels entrenadors/es. Per aquest motiu, els tècnics han de saber quin tipus de tasques han d'utilitzar segons el context de joc en el qual es troben i les seves variants d'intervenció, així com focalitzar l’atenció, la comunicació i l’esforç dels jugadors/es durant el transcurs de la tasca.

El ponent del curs, Adrià Gabernet, és el Coordinador dels cursos de Lleida de l’FCF i entrenador professional de futbol, i ha mostrat l’entrenament d’esports en equip i les noves tendències que hi ha actualment en el sector. En aquesta formació s’ha tractat la contextualització de l’entrenament modern, de com i què han d’atendre els jugadors/es, el procés d’ensenyament/aprenentatge al futbol, els condicionants de les tasques, com i què preparar en una sessió, i diferents exemples de tasques.