Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
La construcció i entrenament de la línia defensiva en un nou monogràfic de l'Escola d'Entrenadors
| 23/09/2021
L’Escola Catalana d’Entrenadors ha realitzat un Monogràfic sobre quins són els fonaments individuals a l'organització de la línia defensiva.

Durant tot el 2021, l’Escola Catalana d’Entrenadors de l'FCF està realitzant un total de 17 Monogràfics sobre diferents temàtiques. El que s’ha dut a terme el dimecres 22 de setembre, de manera telemàtica, ha donat a conèixer una sèrie d'eines per la construcció i entrenament de la línia defensiva. També s'ha tractat la manera en com s'han de treballar els fonaments defensius en les etapes d'iniciació o com a recordatori en etapes de rendiment. Finalment, s'ha mostrat la progressió metedològica per entrenar els fonaments defensius bàsics.

Els objectius d’aquest Monogràfic són:

- Conèixer els fonaments defensius bàsics previs que han de treballar-se en les etapes d'iniciació o com a recordatori en etapes de rendiment.

- Conèixer els comportaments preferents de la línia defensiva.

- Conèixer la progressió metodològica per a entrenar els fonaments defensius bàsics i els comportaments preferents de la línia defensiva.

I el temari ha estat els següents:

- Els fonaments defensius bàsics previs: marcatge, cobertura-permuta i triangle defensiu.

- Característiques generals de la línia defensiva.

- Perfils de la línia.

- Referències espacials.

- Líder i altura de la línia.

- Progressió metodològica i proposta d'entrenament.

El ponent ha estat Dani Fernández, professor de l’FCF i entrenador Nacional. Ha format part de l'RCD Espanyol, la Selecció Catalana sub 14 i sub 16, el CF Damm i l'EF Gavà.

Per consultar tota la oferta formativa de l’Escola Catalana d’Entrenadors de l’FCF fes clic AQUÍ.