Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
L’oferta formativa de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF
| 22/06/2021
L’Escola Catalana d’Entrenadors de l’FCF ofereix una àmplia oferta formativa de cursos i monogràfics que es poden consultar a formació.fcf.cat.

L'Escola Catalana d'Entrenadors de la Federació Catalana de Futbol ofereix des de fa anys una àmplia oferta formativa de cursos i monogràfics amb l'objectiu que els entrenadors i entrenadores catalans estiguin tan ben preparats com sigui possible per poder afrontar qualsevol tipus de situació que pugui produir-se tant dins com fora del terreny de joc.

El professor de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF Dani Fernández assevera que “nosaltres oferim la possibilitat que les persones que vulguin formar-se com a tècnics puguin fer-ho. En aquest sentit, impartim des dels cursos inicials, anomenats UEFA C, fins al darrer curs, conegut com a UEFA PRO, que l’estem portant a terme aquest estiu a Granollers”.

D’altra banda, Fernández subratlla que “també impartim cursos monogràfics, que són especialitzacions que realitzen aquells entrenadors que ja s’han tret els títols i que volen aprofundir en algun coneixement en concret”. A més, destaca que “també tenim convenis amb la Generalitat per oferir cursos acadèmics adreçats a la gent jove que tenen interès a iniciar-se com a entrenadors”.

Pel que fa als objectius de l’Escola, apunta que “volem que els entrenadors catalans surtin preparats per afrontar qualsevol situació que es pugui produir. Intentem transmetre coneixements que serveixin als alumnes. El nostre repte és formar entrenadors que puguin adaptar-se a qualsevol estil de joc i manera de jugar”.

Quant a l’augment de les dones entrenadores en els darrers temps, manifesta que “tot i que encara no estem al 50% respecte als homes, cada cop tenim a més nois que volen ser entrenadores i estan millor formades”.

Al seu torn, l’alumne del curs ‘Creació d’equips’ Edgar Tornero afirma que “la valoració fins al moment és molt positiva. Pel que he pogut comparar amb altres federacions territorials, el tracte entre professor i alumne és molt proper i la formació és de qualitat”.