Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
L’examen pràctic del Curs d’Entrenador Nacional C de futbol sala, el 5 de setembre
| 21/07/2021
El diumenge, 5 de setembre de 2021, l’Escola d’Entrenadors de futbol sala realitzarà l’examen pràctic del Curs d’Entrenador Nacional C a la Pista Poliesportiva Municipal La Sagrera.

Aquesta i la setmana vinent, per indicar l’horari de l’examen. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Lliga Catalana de Futbol Sala de l’FCF realitzarà l’examen pràctic presencial del Curs d’Entrenador Nacional C (Monitor) de futbol sala el diumenge, 5 de setembre de 2021, a la Pista Poliesportiva Municipal La Sagrera de Barcelona.

Per aquest motiu, i per tal d’afavorir una bona organització de l’examen, els alumnes han de contestar un correu indicant la franja que es volen examinar: matí o tarda, o indiferent, com a data màxima el diumenge, 1 d’agost de 2021.

DATA MÀXIM PER CONTESTAR: Diumenge 1, d’agost de 2021
HORARI EXAMEN PRÀCTIC PRESENCIAL
MATÍ: de 09:00 a 15:00 hores
TARDA: de 15:00 a 20:00 hores

El correu s'ha d'enviar a escolafutsal@fcf.cat i en la resposta per indicar la franja d’horari, els alumnes han de copiar i enganxar la següent informació:

Diumenge 5 de setembre del 2021

Pista Poliesportiva Municipal La Sagrera 

Adreça: C/ Hondures,18 (Sant Andreu) 08027 Barcelona

Alumne:

DNI:

Franja horària*:

(*) L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala assignarà els horaris segons l'ordre d'arribada de les peticions. Un cop exhauriades les places, es guarda al dret d’assignar els alumnes en una franja horària que no és l’escollida per tal d’intentar quadrar grups de 15 alumnes.L’assistència a l’examen pràctic presencial del Curs d’Entrenador Nacional C de futbol sala és obligatòria i tots aquells que no assisteixin no podran superar el curs.

La prova consisteix a desenvolupar una o dues de les tasques que els alumnes han dissenyat a la sessió que han enviat a l’assignatura de les Sessions d’Entrenament. Per això, els alumnes es distribuiran en grups de treball per tal que, a la vegada que s'avaluen, actuen com a jugadors en les avaluacions dels companys.

Per aquest motiu, es convoca a tots els alumnes, independentment que tinguin o no finalitzades les assignatures del curs. Aquells alumnes que no les tinguin acabades, ho poden fer a la 2a Convocatòria Extraordinària, accedint a a la plataforma en els terminis estipulats en cada curs.

Cal que tots els alumnes es vesteixin amb roba i sabatilles esportives i que portin impresa les sessions d’entrenament per entregar a l’inici de l’examen.

REQUISITS PER L’EXAMEN
  • Roba i sabatilles esportives
  • Impreses les sessions d’entrenament

A més, no està previst l’ús dels vestidors de la instal·lació.

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.