Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
L’Escola d’Entrenadors realitza el monogràfic ‘Mètode Ajax’
| 03/06/2022
Es tracta d’un curs que mostra la planificació del club holandès per tal d’aconseguir un bon desenvolupament dels seus futbolistes.

L’Escola Catalana d’Entrenadors ha dut a terme el curs online ‘Mètode Ajax’ amb l’objectiu de mostrar la planificació del club pel desenvolupament de futbolistes de futbol base fins arribar a ser professionals.

El ponent de la classe ha estat Víctor Esteban, entrenador de nivell professional i MBA per ESADE. A més de l’Ajax, ha col·laborat amb el CF Pallejà i el Blackburn Rovers.

L’Ajax és un club de futbol amb un mètode clar i concret per formar futbolistes, centrant-se, sobretot, en aspectes personals i de lideratge per poder adaptar-se a la vida del futbol professional. També posen molt d’èmfasi en els aspectes tècnics i tàctics que treballen en el dia a dia.

Durant la videoconferència també s'ha afegit Diego Pereira, director d'Elite Sportex, que ha aprofitat per presentar les activitats d'Elite Sportex i ha explicat el viatge que va fer pels entrenadors a Holanda amb l'objectiu de dur a terme l'aprenentatge sobre el 'Mètode Ajax'. A més, ha comentat els punts que el van impressionar més del mètode i ha ajudat als alumnes a veure-ho des d'una altra perspectiva.

Els monogràfics són cursos de preparació específica que permeten aprofundir en els coneixements de diferents camps relacionats amb el món del futbol. L’FCF pretén enriquir els coneixements dels entrenadors del futbol català a través de píndoles formatives. A més, els tècnics afiliats al Comitè Tècnic d’Entrenadors gaudeixen d’un preu reduït, ja que s’apliquen diferents descomptes segons el monogràfic.

Per a més informació, fes clic AQUÍ.