Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
L’Escola d’Entrenadors imparteix un monogràfic sobre la sortida de pilota
| 13/07/2022
L’objectiu és que els alumnes comprenguin quins beneficis i riscos comporta la sortida de pilota davant rivals que pressionen alt.

L’Escola Catalana d’Entrenadors ha portat a terme el monogràfic ‘Sortida de pilota. Conceptes claus i entrenament’ amb l’objectiu que els alumnes comprenguin quins beneficis i riscos comporta la sortida de pilota davant rivals. La premissa principal és aprofundir en els conceptes que han de dominar els jugadors perquè siguin capaços de conviure en un context on els rivals pressionen, més enllà de la manera com s’hagi establert la sortida de pilota.

El ponent de la classe ha estat Gerard Berenguer, professor de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF des de 2014, i segon entrenador i preparador físic en categories Infantil i Cadet al futbol base del RCD Espanyol des de 2015.

Durant la formació, impartida en línia durant tres hores a través de Zoom, s’han detallat els següents temes:

  • La sortida de pilota: Context
  • Conceptes tècnico-tàctics associats a la sortida de pilota davant d’una pressió alta.
  • Conceptes tècnico-tàctics associats a l’atac amb espais.
  • Entrenament de la sortida de pilota
  • Solucions operatives en la sortida de pilota.

Els monogràfics són cursos de preparació específica que permeten aprofundir en els coneixements de diferents camps relacionats amb el món del futbol. L’FCF pretén enriquir els coneixements dels entrenadors del futbol català a través de píndoles formatives. A més, els tècnics afiliats al Comitè Tècnic d’Entrenadors gaudeixen d’un preu reduït, ja que s’apliquen diferents descomptes segons el monogràfic.

Per a més informació, fes clic AQUÍ.