Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala realitza l’última jornada de recuperació
| 19/09/2020
44 alumnes s’han examinat a la segona i última jornada de recuperació pels cursos de Monitor, online i presencial, i d’Entrenador Bàsic i Avançat de futbol sala, de Tarragona i Lleida, celebrada a la seu central de la Federació Catalana de Futbol.

Finalitzats els cursos amb la jornada de recuperació. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala i el Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol posen punt final als cursos que ha realitzat durant els últims mesos d’estiu amb la segona i última jornada de recuperació per aquelles alumnes que tenien alguna assignatura pendent dels cursos de Monitor, presencial online, i d’Entrenador Bàsic i Avançat de futbol sala de Tarragona i Lleida.En total, 117 alumnes han estat citats a les 09.00 hores a l’aula de formació de la Federació Catalana de Futbol, que s’ha tornat a adaptar i a estructurar per tal de poder garantir les mesures sanitàries i seguir amb el protocol establert per la pandèmia de la Covid-19.

Dels alumnes convocats, s’han presentat 44 que s’han distribuït en diferents torns durant la jornada matinal. En total, s’han repartit més de 49 exàmens de diverses assignatures.Els alumnes tindran penjades les notes de la jornada de recuperació el proper divendres 25 de setembre de 2020. A partir d’aquest dia, els alumnes podran demanar el certificat provisional per tramitar l’afiliació al Comitè Tècnic d’Entrenadors de Futbol Sala i obtenir la llicència federativa per a la vigent temporada. No obstant això, aquells alumnes que ja tenen totes les assignatures aprovades, poden demanar el certificat en el següent correu: escolafutsal@fcf.catL’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala continua oferint nous cursos per a la temporada 2020-2021, amb la convocatòria oberta d'un Curs de Monitor online i un altre d'Entrenador Bàsic (1r nivell) de futbol sala semipresencial