Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
L’elit del futbol sala català es forma a l’Escola d’Entrenadors de l’FCF
| 11/07/2020
Fernandao, Ari Santos, Gabriel, Dani Salgado, Ferran Plana, Berta Velasco, Ampi Jiménez, Hector Albadalejo, Estefa Jémez, Paco Arjona, Tatiana Torres, David Caballero i Juan Gutiérrez. Tots ells són o han estat jugadors o jugadores de la màxima categoria, alguns d’ells professionals del futbol sala, que s’estan formant a través del curs d’Entrenador Bàsic o Avançat de Futbol Sala.

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha convocat als alumnes del curs d’Entrenador Bàsic o Avançat de Futbol Sala per realitzar els exàmens corresponents al bloc online. Unes proves que s’han dut a terme el dissabte 11 de juliol, a la seu central de l’FCF, dividides en 3 torns: de 9.00 a 12.45 hores, de 13.00 a 16.45 hores i de 17.00 a 19.45 hores.

En total 120 alumnes s’han examinat d’una part del curs, mitjançant 7 exàmens teòrics. Concretament, 81 alumnes del Curs Bàsic i 39 del curs d’Entrenador Avançat de Futbol Sala, antigament coneguts com a 1r i 2n Nivell de Futbol Sala, respectivament.

D’aquests 120 alumnes, 13 d’ells són jugadors o jugadores que en algun moment de la seva carrera esportiva han estat professionals o semiprofessionals d’aquest esport pel fet de militar a la 1a divisió Nacional masculina o femenina de Futbol Sala.

Des d’ex jugadors del primer del FC Barcelona com Fernandao, Ari Santos i Gabriel; passant per les internacionals campiones d’Europa, Berta Velasco i Ampi Jiménez; l’internacional amb la Selecció Espanyola de Futbol Sala, Dani Salgado; emblemes del futbol sala català que han defensat la samarreta de la Selecció Catalana com Héctor Albadalejo, Estefa Jémez, Ferran Plana i ex jugadors i jugadores que han passat per la màxima categoria com Paco Arjona, David Caballero, Tatiana Torres y Juan Gutiérrez.

Dels anteriorment esmentats, 6 han iniciat la seva formació tècnica a través del curs d’Entrenador Bàsic de Futbol Sala. Concretament l’Ari Santos, la Berta Velasco, el Paco Arjona, el Ferran Plana, l’Estefa Jémez i Juan Gutiérrez.

Els que han volgut continuar amb la seva formació, amb el Curs d’Entrenador Avançat de Futbol Sala, després de superar el Curs Bàsic, són Fernandao, Gabriel, Dani Salgado, Hector Albadalejo, Ampi Jiménez i David Caballero.

Un denominador comú: la passió pel futbol sala. Tots ells, independentment de si continuen en actiu o ja estan retirats de les pistes, comparteixen la voluntat de formar-se dins d’aquest esport per viure’l des d’una nova perspectiva, com és la part tècnica.

Una vegada realitzats els exàmens del bloc online, les classes del qual van ser impartides mitjançant videoconferències, queda pendent la part presencial, que es durà a terme a partir del 13 de juliol, la qual es durà a terme entre l’aula i la pista.

Tota la informació sobre l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol està disponible fent clic AQUÍ.

GALERIA D'IMATGES