Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Inscripcions obertes per al curs d'entrenador de futbol platja
| 25/03/2022
El curs, amb titulació Nacional 'B', s’impartirà a Torredembarra, en la modalitat de semipresencial, i tindrà una durada de 60 hores.

La RFEF organitza una nova temporada del curs d’entrenador de futbol platja, amb titulació Nacional 'B'. Aquest tindrà format semipresencial, i s'impartirà a Torredembarra, a través de l'Escola Catalana d'Entrenadors. La finalitat d’aquesta formació és proporcionar als alumnes la formació que garanteixi adquirir els coneixements i habilitats necessàries per desenvolupar la seva tasca com a entrenador de futbol platja. Aquestes funcions podran desenvolupar-se a les competicions promogudes i organitzades per la RFEF i les federacions autonòmiques.

El termini per poder efectuar les inscripcions finalitza el divendres 8 d'abril de 2022. El curs arrencarà el mateix dilluns 11 i conclourà el diumenge 17 d’abril. El requisit mínim per poder accedir al curs és tenir el diploma federatiu d’entrenador de futbol UEFA C o futbol sala Nacional C.

La formació constarà d’un total de 60 hores distribuïdes de la següent manera:

DISTRIBUCIÓ CÀRREGA LECTIVA HORES
Total 60
Teoria a l'aula virtual 20
Pràctiques al terreny de joc 20
Tasques al club 20

El curs es portarà a terme amb l’objectiu que els alumnes posin en pràctica tots els coneixements que es van adquirint, i es realitzarà de manera continuada en equips i seleccions de futbol platja. Pel que fa a l’avaluació, un tutor designat per l’Escola Catalana d’Entrenadors realitzarà el seguiment i l’avaluació del curs. Per obtenir el diploma i la credencial d’entrenador de futbol platja Nacional B, l’alumne haurà de superar amb èxit tots els mòduls.

Per a més informació fes clic AQUÍ o bé escriu un correu a escolaentrenadors@fcf.cat.