Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Inici dels cursos d’Entrenador Bàsic i Avançat de futbol sala i obertura de dos cursos nous a Salou-Corbins
| 19/06/2020
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala comunica l’inici de dos cursos d’Entrenador Bàsic (1r Nivell) a Olesa de Montserrat i a Pineda de Mar, i un curs d’Avançat (2n Nivell) a Santa Coloma de Gramenet; a més de l’obertura d’un curs Bàsic i d’Avançat a Salou-Corbins.

Inici dels cursos de Bàsic i Avançat, i convocatòria conjunta entre les delegacions de Tarragona i Lleida. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol comunica l’inici dels cursos d’Entrenador Bàsic de futbol sala (1r Nivell) a les localitats d’Olesa de Montserrat i de Pineda de Mar; així com l’inici del curs d’Entrenador Avançat de futbol sala (2n Nivell) a Santa Coloma de Gramenet.

A més, l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala comunica l’obertura de dos cursos nous, un de Bàsic i un altre d’Avançat, a les poblacions de Salou i Corbins de forma conjunta. Per primera vegada, les delegacions de Tarragona i Lleida convoquen conjuntament dos cursos semipresencials, que se celebraran a les poblacions de Salou (Tarragona) i de Corbins (Lleida).

A causa de la pandèmia de la Covid-19, l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de l’FCF ha hagut de renegociar les seus per tal de poder garantir la seguretat i les mesures sanitàries corresponents per a poder realitzar els cursos. Per aquest motiu, hi ha hagut la modificació en la localitat d’Olesa de Montserrat, ja que en primer moment la població era Martorell. Finalment, s’ha pogut acordar l’inici d’aquests cursos que es realitzaran semipresencials mantenint les dates i els horaris previstos des de l’obertura d’aquests, a més d’afegir nova oferta formativa per aquells interessats o interessades.

CURSOS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA (1r Nivell)

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala marca l’inici de 2 cursos d’Entrenador Bàsic de Futbol Sala, que tenen les places exhaurides, ja que el curs es va obrir l’11 de febrer de 2020:

CURS D'ENTRENADOR BÀSIC A PINEDA DE MAR
Del 25 de juny al 29 de juliol de 2020 es durà a terme el Curs d’Entrenador Bàsic de futbol sala (1r Nivell de Futbol Sala) a Pineda de Mar. Les classes s’impartiran de dilluns a divendres, de 17.00 a 22.00 hores. El curs comptarà amb dos blocs: el primer serà online, durant les dues primeres setmanes amb una jornada d’avaluació presencial; i el segon bloc serà presencial durant les darreres setmanes.
CURS D'ENTRENADOR BÀSIC A OLESA DE MONTSERRAT
Del 29 de juny al 31 de juliol es durà a terme el Curs d’Entrenador Bàsic de futbol sala (1r Nivell de Futbol Sala) a Olesa de Montserrat. Les classes s’impartiran de dilluns a divendres, de 17.00 a 22.00 hores amb el mateix sistema que a Pineda de Mar. El curs comptarà amb dos blocs: el primer serà online, durant les dues primeres setmanes amb una jornada d’avaluació presencial; i el segon bloc serà presencial durant les darreres setmanes.

A continuació es poden consultar les convocatòries dels 2 Cursos d’Entrenador Bàsic de Futbol Sala:

CURSOS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA
CURS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA – PINEDA DE MAR
CURS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA – OLESA DE MONTSERRAT

Tots aquells alumnes matriculats en els cursos de referència, per poder conèixer més informació, poden fer-ho AQUÍ.  

CURSOS D’ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA (2n Nivell)

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala fixa l’inici d’un Curs d’Entrenador Avançat de Futbol Sala a Santa Coloma de Gramenet, del qual encara queden places:

CURS D'ENTRENADOR AVANÇAT A SANTA COLOMA DE GRAMENET
Del 26 de juny al 31 de juliol de 2020 es durà a terme el Curs d’Entrenador Avançat de futbol sala (2n Nivell de Futbol Sala) a Santa Coloma de Gramenet. Les classes s’impartiran de dilluns a divendres, de 17.00 a 22.00 hores, i els dissabtes de 9.00 a 14.00 hores. Seguint amb la mateixa dinàmica, es dividirà en dos blocs: un d’online i l’altre presencial.

A continuació es pot consultar la convocatòria del curs d'Entrenador Avançat de Futbol Sala:

CURSOS D’ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA
CURS D’ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA – SANTA COLOMA DE GRAMENET

Tots aquells alumnes matriculats en el curs de referència, per poder conèixer més informació, poden fer-ho AQUÍ.  


Per primera vegada, l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre convocatòria conjuntament a les delegacions de Tarragona i Lleida per a un curs d’Entrenador Bàsic i un altre d’Avançat de futbol sala. A més, també serà el primer cop que es realitza un curs d’Avançat (2n nivell) a la delegació de Tarragona, la qual cosa mostra, una vegada més, l’afany d’oferir formació arreu del territori català.

Els dos cursos tindran dos blocs diferents: el primer bloc serà online i l’altre serà presencial a les localitats de Salou i de Corbins, repartint les setmanes a les dues poblacions.

CURS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA SALOU-CORBINS

CURS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA SALOU-CORBINS
Del 13 de juliol al 13 de setembre de 2020 es durà a terme el curs d’Entrenador Bàsic de futbol sala (1r Nivell) a Salou i a Corbins. Les classes s’impartiran de dilluns a divendres de 18.00 a 23.00 hores, i dissabtes de 9.00 a 14.00 hores. Durant les dues primeres setmanes, el curs serà online amb els horaris establerts i a partir del dilluns 1 de setembre, serà presencial.

A continuació es pot consultar la convocatòria del curs d'Entrenador Bàsic de Futbol Sala:

CURS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA
CURS D’ENTRENADOR BÀSIC DE FUTBOL SALA – SALOU-CORBINS

Totes aquelles persones interessades en el curs de referència, per poder conèixer més informació, poden fer-ho AQUÍ.  

CURS D’ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA SALOU-CORBINS

CURS D’ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA SALOU-CORBINS
Del 13 de juliol al 15 de setembre de 2020 es durà a terme el curs d’Entrenador Avançat de futbol sala (2n Nivell) a Salou i a Corbins. Les classes s’impartiran de dilluns a divendres de 18.00 a 23.00 hores, i dissabtes de 9.00 a 14.00 hores. Durant les dues primeres setmanes, el curs serà online amb els horaris establerts i a partir del dilluns 1 de setembre, serà presencial.

A continuació es pot consultar la convocatòria del curs d'Entrenador Avançat de Futbol Sala:

CURSOS D’ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA
CURS D’ENTRENADOR AVANÇAT DE FUTBOL SALA – SALOU-CORBINS

Totes aquelles persones interessades en el curs de referència, per poder conèixer més informació, poden fer-ho AQUÍ.  

PROCÉS D’INSCRIPCIÓ:

En el cas de ser ja alumnes de l’Escola d’Entrenadors, per haver realitzat el Curs de Monitor de Futbol Sala i/o el Curs d’Entrenador Bàsic de Futbol Sala (1r Nivell de Futbol Sala), la inscripció es realitza accedint al vostre perfil de la Intranet Federativa de la Federació Catalana de Futbol.

En cas de ser nous alumnes de l’Escola d’Entrenadors, podeu accedir al formulari d’inscripció fent clic AQUÍ.En els pròxims dies, l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala obrirà convocatòria per a un nou curs d'Entrenador Bàsic de futbol sala amb seu a Cervelló i que també serà semipresencial.