Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
En marxa el curs de Coordinadors de Futbol Base
| 10/12/2021
L’Escola d’Entrenadors de l’FCF inicia noves classes d’aquest curs, en format online, per tal que els alumnes coneguin les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d’un club de futbol.

El curs de Coordinadors de Futbol Base Online que organitza l’Escola Catalana d’Entrenadors de l’FCF iniciarà noves classes el proper dilluns 13 de desembre. Aquesta formació té l’objectiu que els alumnes coneguin les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d’un club de futbol en aquestes quatre àrees principals:

  • Normativa.
  • De gestió.
  • Esportiva.
  • D’habilitats directives.

En ser format online, des del primer dia, els alumnes inscrits tindran accés als apunts i activitats de cada mòdul. Totes les activitats estaran relacionades amb situacions i vivències reals que es poden trobar les persones que realitzin el curs en el seu dia a dia com a futurs coordinadors.

El curs està organitzat de manera que esdevingui un aprenentatge al més pròxim possible a la realitat. Les activitats estan presentades en forma de REUNIONS, ajustades temporalment a la realitat, i en cada reunió, hi ha una activitat de cada àrea.

Les activitats s’entregaran individualment i de forma separa en cada àrea (ex: 3a reunió - Àrea Legal = Activitat 3. Àrea Legal). Per aprovar el curs s’hauran de presentar i aprovar totes les activitats de cada una de les àrees. El tutor de cada mòdul serà el responsable d'avaluar cada activitat pràctica en un període màxim de 24 hores i, en cas de no ser apta, caldrà repetir la tasca atenent a les correccions.

D’altra banda, els apunts i les activitats dels mòduls es podran consultar a la intranet federativa a partir del dilluns 13 de desembre de 2021. Els dubtes específics de cada mòdul es resoldran mitjançant els correus electrònics de cada tutor. En canvi, les qüestions de caire genèric es resoldran a través de l’adreça cursos@fcf.cat.

El curs finalitzarà el 13 de març de 2022, tot i que el projecte final es podrà entregar, com a molt tard, el 13 d’abril de 2022.

Per a més informació, fes clic AQUÍ.