Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
El format digital i semipresencial dels cursos de Monitor i Entrenador de Futbol Sala s’integra en la formació
| 05/08/2020
El balanç de la temporada 2019-2020 de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala és molt positiu, sumant 1.065 alumnes nous formats com a Monitor o Entrenador de Futbol Sala, en uns cursos que han hagut d’adoptar nous formats, segons les necessitats sanitàries actuals.

Temporada a punt de finalitzar pels cursos formatius. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol, ja té data de finalització de la temporada 2019-2020. Serà el dissabte 19 de setembre, amb la segona convocatòria de la jornada extraordinària.

La primera convocatòria de la jornada extraordinària serà el dissabte 5 de setembre, a la seu central de l’FCF, on els alumnes del segon curs de Monitor online, hauran d’examinar-se. A més, aquell mateix dia serà la jornada de recuperació pels alumnes dels cursos de Monitor presencial, així com la dels cursos d’Entrenador Bàsic i Avançat de Futbol Sala.

Dues setmanes després, el dissabte 19 de setembre, es convoca la segona i darrera jornada extraordinària perquè els alumnes dels cursos  d’Entrenador Bàsic i Avançat de Tarragona i Lleida puguin realitzar els seus exàmens i, els alumnes dels dos cursos de Monitor online que ho requereixin, tindran la seva jornada de recuperació.

JORNADES EXTRAORDINÀRIES ESCOLA ENTRENADORS FS
1a jornada Dissabte, 5 de setembre de 2020
2a jornada Dissabte, 19 de setembre de 2020

Amb la convocatòria d’aquestes dues jornades extraordinàries es conclourà una temporada atípica, on s’ha hagut d’adaptar la formació a la situació sanitària mundial.

De fet, va ser durant el mes d’abril quan l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala va engegar un protocol d’actuació davant l’aturada a causa de la pandèmia de la Covid-19 per reinventar-se i gestionar el curs de Monitor de Futbol sala en format digital, pel qual va obrir inscripcions el mes de maig. A continuació, es van haver d’adaptar els cursos d’Entrenadors Bàsic i Avançat, passant a ser semipresencials.

Tot i la situació d’incertesa i el canvi forçat de format dels cursos, el balanç de la temporada 2019-2020 és molt positiu, ja que l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala ha pogut formar a un total de 1.065 alumnes que passen a ser tècnics del futbol sala.

A continuació es detallen la quantitat de cursos impartits de cada modalitat, així com la quantitat d’alumnes que s’hi han format:

CURSOS FORMACIÓ ALUMNES
13 cursos Monitor de Futbol Sala - presencial 385 alumnes
2 cursos Monitor de Futbol Sala - online 526 alumnes
3 cursos Entrenador Bàsic de Futbol Sala - semipresencial 100 alumnes
2 cursos Entrenador Avançat de Futbol Sala - semipresencial 54 alumnes
20 CURSOS TOTAL   1.065 ALUMNES

D’aquests 20 cursos organitzats, tots ells ja estan finalitzats, a excepció dels cursos d'Entrenador Bàsic i Avançat de la delegació de Tarragona i Lleida que, del 31 d’agost al 15 de setembre, realitzaran el bloc presencial, i s’examinaran el 19 de setembre, per concloure el curs.

A l’apartat específic de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de l’FCF està disponible, durant tota la temporada, tota l’oferta formativa, i s’hi pot accedir fent clic AQUÍ.