Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
El curs de Coordinador de Futbol Base s’iniciarà l’11 de juliol
| 29/06/2022
L’Escola Catalana d’Entrenadors obre el període d’inscripcions per a totes aquelles persones que vulguin realitzar el curs de coordinador. El format de la formació serà online.

El curs de Coordinadors de Futbol Base Online que organitza l’Escola Catalana d’Entrenadors de l’FCF iniciarà noves classes el proper dilluns 11 de juliol finalitzarà l’11 d’octubre de 2022, amb l'entrega d'un projecte final. Aquesta formació té l’objectiu que els alumnes coneguin les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d’un club de futbol en aquestes quatre àrees principals:

  • Normativa.
  • De gestió.
  • Esportiva.
  • D’habilitats directives.

En ser format online, des del primer dia, els alumnes inscrits tindran accés als apunts i activitats de cada mòdul. Totes les activitats estaran relacionades amb situacions i vivències reals que es poden trobar les persones que realitzin el curs en el seu dia a dia com a futurs coordinadors.

El curs està organitzat de manera que esdevingui un aprenentatge al més pròxim possible a la realitat. Les activitats estan presentades en forma de reunions, ajustades temporalment a la realitat, i en cada reunió, hi ha una activitat de cada àrea.

Les activitats s’entregaran individualment i de forma separada en cada àrea (ex: 3a reunió - Àrea Legal = Activitat 3. Àrea Legal). Per aprovar el curs s’hauran de presentar i aprovar totes les activitats de cada una de les àrees. El tutor de cada mòdul serà el responsable d'avaluar cada activitat pràctica en un període màxim de 24 hores i, en cas de no ser apta, caldrà repetir la tasca atenent a les correccions.

D’altra banda, els apunts i les activitats dels mòduls ja es poden consultar a la intranet federativa. Els dubtes específics de cada mòdul es resoldran mitjançant els correus electrònics de cada tutor. En canvi, les qüestions de caire genèric es resoldran a través de l’adreça cursos@fcf.cat.

El calendari dels cursos de Coordinador per la temporada 2022-2023 és el següent:

CALENDARI CURSOS COORDINADOR FUTBOL BASE
11 de juliol de 2022 - 11 d'octubre de 2022
26 de setembre de 2022 - 30 de desembre de 2022
9 de gener de 2023 - 10 d'abril de 2023
20 de març de 2023 - 20 de Juny de 2023
22 de maig de 2023 - 22 d'agost de 2023

Per a més informació, fes clic AQUÍ.