Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
El curs de Coordinador de Futbol Base s’iniciarà el 5 de juliol
| 25/06/2021
L’Escola Catalana d’Entrenadors de l’FCF ofereix un nou curs online orientat a la figura del Coordinador d’un club de futbol.

El curs de Coordinador de Futbol Base que imparteix l’Escola Catalana d’Entrenadors de l’FCF començarà el dilluns 5 de juliol en format online, tal com ha fet amb la resta de cursos d’aquesta temporada a causa de la situació sanitària.

Per a tots els interessats, el requisit per apuntar-se és disposar d’una titulació federativa equivalent o superior a la de Monitor de Futbol Base. El curs té una durada de tres mesos i, un cop aprovat, l’alumne rebrà un certificat oficial de l’FCF.

L’objectiu d’aquesta formació és que els alumnes coneguin les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d’un club de futbol, identificant els diferents components que permetin millorar la dinàmica del club, tant en la vessant esportiva, econòmica com social, contextualitzant aquestes accions amb la realitat de cada entitat.

Una vegada finalitzi el curs, l’alumne coneixerà les variables més rellevants que condicionen l’èxit d’un club i que haurà de saber gestionar en el transcurs d’una temporada, prenent les decisions més oportunes en cada moment.

El curs de Coordinador de Futbol Base en divideix en 4 mòduls, els quals representen les àrees que ha de dominar aquesta figura. Aquests son: l’àrea de legislació i normativa, l’àrea de gestió, l’àrea esportiva i l’àrea d’habilitats directives i de recursos humans.

El calendari dels cursos és el següent:

TEMPORADA 2021 - 2022
5 de juliol de 2021 - 4 d'octubre de 2021
20 de setembre de 2021 - 20 de desembre de 2021
13 de desembre de 2021 – 13 de març de 2022
14 de febrer de 2022 - 16 de maig de 2022
4 d'abril de 2022 - 4 de juliol de 2022

Per a més informació, feu clic AQUÍ.