Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Convocats tres cursos més de Monitor de Futbol Sala
| 23/10/2019
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala ha obert una nova convocatòria per a tres cursos més de Monitor de Futbol Sala a les localitats de Barcelona, Cervelló i Torredembarra – El Vendrell, ampliant l'oferta formativa a diferents punts de la geografia catalana.

Més oferta formativa arreu del territori català. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha obert tres nous cursos de Monitor de Futbol Sala a Barcelona (Sant Andreu), a Cervelló i a Torredembarra – El Vendrell, per a totes les persones interessades a introduir-se en el món del tècnic del futbol sala.

Aquests Cursos de Monitor de Futbol Sala s’afegeixen, juntament amb el de Coordinador de Futbol Sala, els ja oberts anteriorment, que es poden consultar fent clic aquí. En total, hi ha una oferta de 10 Cursos de Monitor de Futbol Sala, juntament amb un Curs de Coordinador de Futbol Sala.

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA

El curs de Monitor de Futbol Sala proporciona la formació bàsica de l’ensenyament de futbol sala per a la seva aplicació en el desenvolupament professional amb els jugadors i jugadores.

A la delegació de Barcelona s’ha obert convocatòria de 2 nous cursos:

- Del 23 de desembre de 2019 al 3 de gener de 2020 es durà a terme un Curs de Monitor intensiu de Nadal a Barcelona (Sant Andreu), de 09.00 hores a 13.00 hores i de 16.00 hores a 20.00 hores, fent només els matins els dies festius.

- El segon curs a la delegació de Barcelona es durà a terme a Cervelló, del 10 de desembre de 2019 al 30 de gener de 2020, els dimarts i els dijous de 18.00 hores a 22.00 hores.

A la delegació de Tarragona s’obra la convocatòria d’un curs més:

Del 13 de desembre de 2019 al 21 de febrer de 2020 s’obrirà un nou curs entre Torredembarra i el Vendrell, que s’impartirà els divendres de 18.00 hores a 22.00 hores, amb dos diumenges a la tarda durant el període del curs.

A continuació es poden consultar les agendes d’aquests tres nous cursos programats, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA
DELEGACIÓ DE BARCELONA
SANT ANDREU
CERVELLÓ
DELEGACIÓ DE TARRAGONA
TORREDEMBARRA - EL VENDRELL

Tots aquells alumnes que estiguin matriculats en el curs de Monitor de Futbol Sala, sense seu, ja que han demanat una habilitació, per tal de poder modificar la seva matrícula a una de les seus obertes, han de sol·licitar el canvi enviant un correu electrònic a escolafutsal@fcf.cat.

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant aquí.