Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Convocatòria oberta per al segon curs de Monitor de futbol sala online
| 18/06/2020
L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre el període d’inscripcions per a un nou curs de Monitor de Futbol Sala online, que es realitzarà de l’1 al 31 de juliol, atesa la gran demanda del primer curs en format digital.

Més oferta formativa online. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol obre inscripcions per al segon curs de Monitor de Futbol Sala en format digital. Aquesta convocatòria s’obre atesa la gran demanda que ha tingut el primer curs de Monitor de Futbol Sala online i a l’elevat nombre d’alumnes que no van poder finalitzar la matrícula, ja sigui per no adjuntar correctament els documents o per fer-ho fora de la data límit. Per aquest motiu, l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obre aquest segon curs que es realitzarà de l’1 al 31 de juliol.

La data límit per adjuntar tota la documentació necessària és el divendres 26 de juny de 2020 a les 14.00 hores. El termini per a tenir finalitzada tota la matrícula i per tant, realitzar el curs de Monitor de Futbol Sala online, és del dissabte 27 de juny de 2020 a les 23.59 hores.

DATES LÍMIT PER A MATRICULAR-SE
DOCUMENTACIÓ DIA LÍMIT HORA
Adjuntar documentació Divendres 26 de juny de 2020 14.00 hores
Finalitzar la matrícula (*) Dissabte 27 de juny de 2020 23.59 hores

(*) Recomenem efectuar el pagament amb targeta de crèdit. 

Tot i això, l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala informa que ja hi ha 192 alumnes matriculats, que són aquells que no van poder finalitzar la matrícula per al primer curs. Per tant, amb aquests alumnes ja inscrits, s’obren inscripcions per a 50 alumnes més. En cas d’omplir les places limitades abans del termini indicat, el divendres 26 de juny a les 14.00 hores, quedarà tancat el segon curs de Monitor de Futbol Sala online.

Les inscripcions ja estan obertes i totes les persones interessades a realitzar el curs de Monitor de Futbol Sala online, poden fer-ho fent clic AQUÍ.CURS DE MONITOR DE FUTBOL SALA EN LÍNIA

El curs de Monitor de Futbol Sala online va dirigit a aquelles persones que busquen una formació bàsica de l’ensenyament de futbol sala i està dissenyat per a facilitar la formació de l’alumne, adaptant-se a les seves necessitats horàries. Per això, el curs es desenvoluparà de forma telemàtica, és a dir, cada alumne tindrà les seves tasques en els seus dispositius i no hi haurà cap classe amb videoconferència amb un horari establert. Per tant, els alumnes podran desenvolupar el curs amb flexibilitat horària.

AVALUACIÓ I TEMARI

L’avaluació s'estructura en 13 assignatures. A més, hi haurà un examen presencial que englobarà preguntes de totes les assignatures el dissabte 5 de setembre de 2020, que tindrà lloc a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona. 

REQUISITS

  • Tenir 16 anys a la data d’inici del curs.
  • Passar una revisió mèdica per a ser monitor.
  • Tenir l’ESO o equivalència (EGB). En cas de ser estranger, els estudis homologats amb comprovació.
  • En cas de ser menor d’edat, adjuntar una autorització materna, paterna o de tutor legal disponible AQUÍ.

CALENDARI I PREU

El curs de Monitor de Futbol Sala online es podrà realitzar de l'1 de juliol al 31 de juliol i té un preu de 150 €.El passat dilluns 15 de juny de 2020 va començar el primer curs de Monitor de Futbol Sala online, que ha estat un èxit rotund amb 547 matriculats, dels quals 110 són alumnes que ja havien començat el curs de Monitor prèviament i que han estat reubicats en aquest format digital.

Es pot consultar un resum del procés previ i del curs de Monitor de futbol sala online fent clic AQUÍ. També, per a més informació sobre aquest curs en format digital de Monitor de Futbol Sala, feu clic AQUÍ o bé, pots accedir a l’apartat específic de l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de l’FCF en el qual està disponible tota l’oferta formativa, fent clic AQUÍ.