Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Convocatòria oberta pels primers cursos de Monitor i Coordinador de Futbol Sala de la temporada
| 17/10/2019
A les localitats tarragonines de la Selva del Camp i Amposta s’han iniciat els primers cursos de Monitor de Futbol Sala. L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala obra convocatòria de set cursos de Monitor arreu de Catalunya, així com d’un curs de Coordinador de Futbol Sala.

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol inicia temporada amb l’obertura de 7 cursos de Monitor de Futbol Sala i 1 curs de Coordinador de Futbol Sala, per a totes aquelles persones interessades en introduir-se en el món del tècnic de futbol sala.

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA

El curs de Monitor de Futbol Sala proporciona la formació bàsica de l’ensenyament de futbol sala per la seva aplicació en el desenvolupament professional amb els jugadors i les jugadores.

Els cursos s’organitzen per tota la geografia catalana, per tal de poder arribar a tots els interessats.

A la delegació de BARCELONA s’ha obert convocatòria de 2 nous cursos:
- Del 22 de novembre de 2019 al 28 de febrer de 2020 es durà a terme un curs de Monitor de Futbol Sala a Palau-Solità i Plegamans, els divendres, de 18.00 a 22.00 hores, al Pavelló Municipal Maria Víctor.
- El segon curs de Monitor de Futbol Sala de la delegació de Barcelona es durà a terme a la ciutat comtal, del 23 de novembre de 2019 al 4 de gener de 2020, en horari majoritari de cap de setmana.
A la delegació de GIRONA està programat 1 nou curs:
- El curs de Monitor de Futbol Sala a terres gironines està previst realitzar-se a la delegació de l’FCF, a la mateixa ciutat de Girona, del 8 de novembre de 2019 al 14 de febrer de 2020. Les classes s’impartiran els divendres, de 18.30 a 22.30 hores.
A la delegació de LLEIDA s’obra convocatòria de fins a 2 cursos:
- En format de diumenge, de 10.00 a 14.00 i de 15.00 a 19.00 hores, s’obre convocatòria per un curs de Monitor de Futbol Sala a Balaguer, del 3 de novembre al 15 de desembre de 2019.
- A la delegació de l’FCF a Lleida, està programa un curs per final d’any, concretament del 23 de desembre de 2019 al 3 de gener de 2020, en format d’intensiu.
A la delegació de TARRAGONA i TERRES DE L'EBRE ja s’han iniciat 2 nous cursos:
- A la Selva del Camp es va iniciar, el passat 11 d’octubre la primera classe del curs de Monitor de Futbol Sala que finalitzarà el proper 7 de febrer de 2020. Un curs que s’imparteix els divendres, en horari de 19.00 a 23.00 hores.
- Aquest passat 13 d’octubre també es va iniciar el curs de Monitor de Futbol Sala a Amposta, el qual s’imparteix els diumenges, fins el 24 de maig de 2020, en horari de 16.00 a 20.00 hores.

A continuació es poden consultar les agendes d’aquests set nous cursos programats, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURSOS DE MONITOR DE FUTBOL SALA
DELEGACIÓ DE BARCELONA
PALAU-SOLITÀ I PLEGAMANS
BARCELONA - ROSARIO CENTRAL
DELEGACIÓ DE GIRONA
GIRONA
DELEGACIÓ DE LLEIDA
BALAGUER
LLEIDA (NADAL)
DELEGACIÓ DE TARRAGONA I TERRES DE L'EBRE
SELVA DEL CAMP
AMPOSTA

A més, es pot consultar tota la informació relacionada amb els cursos de Monitor de Futbol Sala clicant aquí.

Com ja va sent habitual, l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala, organitzarà 3 Cursos de Monitor de Futbol Sala en format d’intensiu durant les dates festives nadalenques, per tal de donar cobertura a la demanda actual. Tres cursos que tindran lloc a Barcelona ciutat, a la delegació del Baix Llobregat i més concretament, a la població de Cervelló, i a la delegació de Tarragona i Terres de l'Ebre, entre les poblacions de El Vendrell i Torredembarra.

En les properes setmanes s’obrirà convocatòria d’aquests tres nous cursos.

CURS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA

El curs de Coordinador de Futbol Sala pretén que l’alumne conegui les funcions que ha de desenvolupar un coordinador d’un club de futbol sala, en la vessant esportiva i en la vessant econòmica i social.

El curs de Coordinador de Futbol Sala que es convoca és a la delegació de Barcelona:

- Del 20 al 30 de desembre de 2019 s’impartirà un curs de Coordinador de Futbol Sala a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona.

A continuació es pot consultar l'agenda d'aquest curs de Coordinador convocat, on es detallen els horaris, les assignatures i l’adreça de la seu:

CURS DE COORDINADOR DE FUTBOL SALA
BARCELONA - FEDERACIÓ CATALANA DE FUTBOL

Tots aquells alumnes que estiguin matriculats en el curs de Monitor de Futbol Sala, sense seu, ja que han demanat una habilitació, per tal de poder modificar la seva matrícula a una de les seus obertes, han de sol·licitar el canvi enviant un correu electrònic a escolafutsal@fcf.cat

Tota l’oferta formativa que ofereix l’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant aquí.