Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Construcció i entrenament de la línia defensiva, un nou curs de l’Escola d’Entrenadors
| 23/12/2021
Dels fonaments individuals a l'organització de la línia defensiva és el temari que han analitzat els alumnes d’aquest curs que ha organitzat l’Escola d’Entrenadors de l’FCF.

La construcció i l’entrenament de la línia defensiva és el curs que s’ha realitzat, de manera virtual, perquè els alumnes inscrits aprenguin quins són els comportaments preferents a l'hora de desenvolupar la línia defensiva, entendre quins són els fonaments bàsics previs a entrenar en les etapes inicials i com dur-los a terme a través de l'entrenament.

Els objectius del curs són:

  • Conèixer els fonaments defensius bàsics previs que han de treballar-se en les etapes d'iniciació o com a recordatori en etapes de rendiment.
  • Conèixer els comportaments preferents de la línia defensiva.
  • Conèixer la progressió metodològica per a entrenar els fonaments defensius bàsics i els comportaments preferents de la línia defensiva.

Del temari s’han estudiat els fonaments defensius bàsics previs, com són el marcatge, la cobertura-permuta i el triangle defensiu; les característiques generals de la línia defensiva; els perfils de la línia; les referències espacials; el líder i l’altura de la línia; i la progressió metodològica i proposta d'entrenament.

El ponent del curs ha estat el professor de l’FCF i entrenador de categoria Nacional Dani Fernández, que ha format part del RCD Espanyol, de la Selecció Catalana sub 14 i sub16; del CF Damm i de l’EF Gavà, entre d’altres.

Podeu consultar tota l'oferta formativa fent clic AQUÍ.