Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Celebrada una sessió formativa del CTE i l’Escola d’Entrenadors a Terres de l’Ebre
| 12/02/2019
Uns 60 entrenadors han assistit a aquesta trobada on s'han detallat els aspectes més rellevants dels diferents monogràfics que ofereix el CTE de l'FCF.

El director del CTE de la Federació Catalana de Futbol, Fèlix Gimeno, juntament amb el director de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF, Israel López, han impartit una sessió formativa a la delegació de Terres de l’Ebre, en presència del directiu i delegat a la zona, Joaquim del Pino, el subdelegat Miquel Piñol, i el representant del CTE a Terres de l'Ebre, Juanjo Rovira. L’objectiu d’aquesta trobada, que ha aplegat uns 60 entrentadors, era explicar els continguts més rellevants dels monogràfics que ofereix el Comitè Tècnic d’Entrenadors.

Així doncs, Gimeno i López han analitzat els aspectes més destacats sobre la regulació contractual dels tècnics, la formació continuada que poden cursar, les titulacions actuals i els darrers canvis que s’han portat a terme, entre altres qüestions.