Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
Accés obert a la 1a convocatòria extraordinària pels matriculats al Curs de Monitor de Futbol Sala online
| 19/11/2020
Els alumnes matriculats al Curs de Monitor de Futbol Sala online d’aquest passat estiu amb el curs pendent, tenen oberta, fins al 31 de gener de 2021, la 1a convocatòria extraordinària per poder finalitzar la seva formació.

Oberta la 1a convocatòria extraordinària. Tots aquells alumnes que van tramitar la seva matrícula al Curs de Monitor de Futbol Sala en format online el passat estiu, tenen oberta la 1a convocatòria extraordinària per poder finalitzar la seva formació pendent.

A continuació es detallen els dos cursos d’estiu implicats en aquesta convocatòria extraordinària:

CURSOS IMPLICATS
Del 15 de juny al 15 de juliol de 2020
De l’1 al 31 de juliol de 2020

L’Escola d’Entrenadors de Futbol Sala de la Federació Catalana de Futbol ha reactivat l’accés al Curs de Monitor de Futbol Sala online a la intranet de l’alumne que es va matricular a un dels dos cursos anteriorment esmentats.

L’aplicatiu estarà obert fins el 31 de gener de 2021 per tal de que l’alumne pugui accedir als apunts de les assignatures i, a continuació, procedir a completar els tests i tasques de les diferents assignatures.

Un cop finalitzat el termini establert, a partir de l’1 de febrer de 2021, els alumnes rebran un correu amb l’assignació de la data i l’horari per realitzar l’examen global presencial del Curs de Monitor de Futbol Sala online. Un examen que es realitzarà un dissabte del mes de febrer, a la seu central de la Federació Catalana de Futbol (C/ Sicília, 93-97. Entresol. 08013 Barcelona).

Tota l'oferta formativa que ofereix l'Escola d'Entrenadors de Futbol Sala està disponible, al llarg de la temporada, al seu web específic, al qual es pot accedir clicant AQUÍ.