Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
‘Pressió. Conceptes claus i entrenament’, nou monogràfic de l’Escola d’Entrenadors
| 15/07/2022
La finalitat és conèixer quins beneficis i riscos comporta la pressió avançada i quins són els conceptes claus a treballar perquè els equips que dirigeixin puguin conviure en aquest context.

L’Escola Catalana d’Entrenadors ha realitzat el monogràfic ‘Pressió. Conceptes claus i entrenament’ amb l’objectiu que els alumnes comprenguin quins beneficis i riscos comporta la pressió avançada, quins aspectes són claus a treballar perquè els equips que dirigeixen puguin conviure en aquest context, i conèixer les tasques bàsiques per treballar en aquestes situacions.

El ponent de la classe ha estat Gerard Berenguer, professor de l’Escola d’Entrenadors de l’FCF des de 2014, i segon entrenador i preparador físic en categories Infantil i Cadet al futbol base del RCD Espanyol des de 2015.

Durant la formació, impartida en línia durant tres hores a través de Zoom, s’han detallat els següents temes:

  • La pressió: Context.
  • Conceptes tècnico-tàctics associats a la pressió alta.
  • Conceptes tècnico-tàctics assoaciats a la defensa amb espais.
  • Entrenament de la pressió.
  • Solucions operatives en la sortida de pilota.

Els monogràfics són cursos de preparació específica que permeten aprofundir en els coneixements de diferents camps relacionats amb el món del futbol. L’FCF pretén enriquir els coneixements dels entrenadors del futbol català a través de píndoles formatives. A més, els tècnics afiliats al Comitè Tècnic d’Entrenadors gaudeixen d’un preu reduït, ja que s’apliquen diferents descomptes segons el monogràfic.

Per a més informació, fes clic AQUÍ.