Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
MONOGRÀFIC: Per què el meu equip no està funcionant
Monogràfics
Ponent: Lorena Cos, psicòloga esportiva.
Preu 40€

 

En l'esport i en la vida passem per diferents etapes i no tot és un camí de roses per això resultarà familiar el títol d'aquest curs per a molts entrenadors. Per què el meu equip no està funcionant?, pel meu despatx passen tots els mesos entrenadors angoixats perquè no surten els resultats, que tenen grans esportistes però no es veu reflectit en el treball diari.

El no saber què fer o com detectar la peça que falta genera frustració i desgast plantejant-se qüestions com aquestes: Seré jo que no els arribo? Què estic fent malament? Què puc canviar? El meu missatge és bo? Ho estic plantejant bé?...

Liderar equips de treball amb èxit és una necessitat si volem ser competitius. Bé sabem que quan no hi ha una estructura sòlida, l'equip naufraga pel camí.

Vivim una situació excepcional de canvi constant, incertesa i inquietud per les rutines i les planificacions a causa de la COVID-19, enfrontar-se a l'adversitat i entendre la incertesa com a motor són peces clau.

 

MONOGRÀFIC: PER QUÈ EL MEU EQUIP NO ESTÀ FUNCIONANT
TEMARI
(FES CLIC)

DATA CURS: 21/05/2021
DE 18:00H A 21:00H

PLACES: 25 ALUMNES PREU: 40€ (20% descompte afiliats al CTE - 32€)

* Donada la situació sanitària actual, els monogràfics es duran a terme de manera virtual a través de Zoom (videoconferència).

 

Requisit d'accés: Tenir com a mínim 16 anys.

 

Guia per fer la matrícula

 

Preu 40€
Ja estàs inscrit a l'escola d'entrenadors? (tens accés a la intranet de l'FCF?)