Utilitzem cookies pròpies i de tercers. Si continua navegant, considerem que accepta el seu ús. Pot obtenir més informació, o bé conèixer com canviar la configuració, prement en Més informació.
MONOGRÀFIC: Intel·ligència emocional per a entrenadors
Monogràfics
Ponent: Lorena Cos, psicòloga esportiva.
Preu 40€

 

En aquest món del futbol són cada vegada més altes les exigències i com a conseqüència s'ha de conviure amb elevats nivells d'estrès degut a la pressió per la immediatesa d'aconseguir bons resultats.

El carrusel d'emocions que arrossega aquest esport ens deixa exposats moltes vegades a situacions enfront de les quals no sabem respondre o la manera en la que ho fem no resulta la més adequada.

La intel·ligència emocional ens permet prendre consciència de les nostres emocions i també de les dels altres. Ens ajuda a tenir major competència per a treballar en equip, empatitzar amb tot l'entorn que ens envolta, tolerar les pressions provocades per l'estrès de la competició i ens oferirà considerables possibilitats de creixement personal i professional.

Entendre les nostres emocions ens posicionarà des d'un altre prisma, sense oblidar que identificar les dels altres, ens obrirà els ulls i ens permetrà anticipar-nos de manera efectiva davant futures situacions, dins de l'equip o al costat dels nostres esportistes.

 

MONOGRÀFIC: INTEL·LIGÈNCIA EMOCIONAL PER A ENTRENADORS
TEMARI
(FES CLIC)

DATA CURS: 18/06/2021
DE 18:00H A 21:00H

PLACES: 25 ALUMNES PREU: 40€ (20% descompte afiliats al CTE)

* Donada la situació sanitària actual, els monogràfics es duran a terme de manera virtual a través de Zoom (videoconferència).

 

Requisit d'accés: Tenir com a mínim 16 anys.

 

Guia per fer la matrícula

Preu 40€
Ja estàs inscrit a l'escola d'entrenadors? (tens accés a la intranet de l'FCF?)